De Legende van de Alcracht - Het meisje tussen twee werelden

Esther Geurts

Category: Fantasy
  • (2)

€ 22,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Starre is geboren en opgevoed als de Alcracht. Met haar Crachten vecht zij voor de Orde in Phantasia. Hierbij krijgt zij hulp van een beer die zij als haar vader beschouwt, een Lichtphantast met een mysterieus verleden, een jonge faun die in de leer is gegaan bij de Rhuneroepers en een reuself die al eeuwen als een geest voortleeft.

Samen met haar vrienden trotseert Starre vele vijanden zoals de Slaven en Meesters van Chaos. Bovendien ontmoet ze een mysterieus meisje dat zichzelf de Tegencracht noemt en Starre heel goed lijkt te kennen...

From the book

Starre wierp een blik achter zich. Haar grote, kleurrijke huis was nog goed te zien. Ze liet zich neervallen op het lange gras en staarde een tijdje naar de schapenwolkjes die rustig langs de tientallen heuvels gleden.
Ze strekte een arm uit en concentreerde zich op de Cracht van Lucht. Zodra er een briesje wind langskwam, “pakte” ze deze met haar rechterarm. Ze begon te draaien met haar wijsvinger, en de wind danste met de vinger mee. Lachend liet ze de wind los.
‘Ga voorzichtig om met je Crachten,’ zei een onbekende stem, waardoor ze van schrik haar Cracht losliet.
Een man zat gehurkt tegenover haar. Nu ze beter keek, wist ze niet zeker of hij helemaal menselijk was. Twee driehoekige oren staken uit zijn lange, wilde haren. Over zijn gezicht en handen, die uit wijde mouwen van een zijden tuniek staken, liep een donkerbruine vacht. Twee gele ogen met smalle spleten als pupillen, keken haar strak aan.
‘Je reactie moet sneller worden. Wanneer Chaos het op je gemunt heeft, kun je niet door de schrik als een standbeeld blijven staan. Niet als je wilt blijven leven, ten minste.’
Starre wist niet wat ze moest doen. ‘Als je een vreemdeling in de tussenwereld ziet, blijf dan uit zijn buurt en kom direct naar mij toe,’ had Knuffie haar gezegd. ‘Veel Meesters van Chaos kunnen een Poort openen. Als zij weten waar wij zijn, kunnen ze naar ons toe komen. Let altijd goed op, want Chaos heeft vele vormen.’
Ze wilde Knuffies advies opvolgen en zich omdraaien om weg te rennen, maar de man stond binnen een tel weer tegenover haar. Hij torende hoog boven haar uit. Met een lange, houten staf, waaraan twee rode lampionnen hingen, wees hij haar aan. ‘Denk je dat de Chaos je zo gemakkelijk laat gaan?’

About the author

Esther Geurts is 25 jaar en woont in Brunssum. Al van kleins af aan schreef ze ze fantasyverhalen. Naast schrijven, tekent ze manga en leest ze graag. Ook schrijft ze vaak verhalen voor de lessen die ze als leerkracht basisonderwijs geeft. De Legende van de Alcracht is haar eerste boek en een droom die voor haar uitkomt. Een droom die ze al vanaf groep drie op de basisschool voor ogen had, toen ze in vriendenboekjes schreef dat ze later een prinsessenschrijfster wilde worden.

Reviews

2020-02-06 22:34:15 | By: Iris | Rating:
Heerlijk boek voor alle leeftijden. Zeer wondere wereld met heerlijke personages. Sta te popelen om het volgende deel te kunnen lezen!

2019-05-19 18:34:33 | By: Caroline | Rating:
Een geweldig boek, superfantasie, voor alle leeftijden. Ik kan niet wachten op deel 2Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Legende van de Alcracht - Het meisje tussen twee werelden

Author:

Esther Geurts

Category:

Fantasy

Number of pages:

322

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

12-04-2019

ISBN:

978-94-638-9191-2 / 9789463891912

Price:

€ 22,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)