De dertiende Onverslaanbare: deel 3 Aarde

Ida Visser

Category: Young Adult

€ 24,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De Onverslaanbaren hebben hun eindbestemming bereikt, maar hun avontuur is nog niet ten einde. Oude vijanden keren terug terwijl nieuwe zich onthullen. Als ze na een lange, gevaarlijke reis over de aardbol denken en hopen rust te krijgen, blijkt de bemoeienis van de politie hardnekkiger dan verwacht, wat de onderlinge relaties wederom op het spel zet. De spanningen zijn hoger dan ooit tevoren, zeker met de komst van een door iedereen verafschuwde bekende. Uiteindelijk lukt het de Onverslaanbaren om op triomfantelijke wijze hun vijanden te verslaan, alleen had geen van hen gedacht dat het einde zo bitterzoet zou zijn.

From the book

Mike verbergt zijn gezicht in zijn handen en laat een diepe zucht horen.
“Ik kan het niet geloven. In het Mirakel was ik zelf een politieagent, en nu word ik hier vastgehouden en ondervraagd door agenten. Ik had nooit verwacht dat dit zou gebeuren als we eenmaal op Aarde zouden zijn. Maar nu het zover is, voel ik me compleet hopeloos. Wat is een logische reden voor weer tot leven komen nadat je bent doodgegaan?”
Ik wil hem helpen. Hem vertellen dat alles goedkomt, dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.
Maar ik kan dat niet beloven. Deze situatie is rampzalig.
“Er is geen logische reden,” antwoord ik bevestigend, “verschillende universa: dat is het antwoord. Maar dat kunnen we echt niet aan de politie vertellen.”
Mike knikt en tikt nerveus met zijn vingers tegen de tafel. Hij laat een sarcastisch lachje horen.
“We hebben zoveel meegemaakt. Van verschrikkelijke machthebbers en Onverslaanbaarfobie tot vreemde Alwetenden en vijandige stammen, en dan is er één ding dat we niet aankunnen ...”
Hij stopt even en kijkt me dan aan.
“De echte wereld.”
Ik knik instemmend. “Aarde leek altijd de droom, maar nu is het meer een nachtmerrie.”
“Oh, we zitten zo erg in de problemen.”
Ter bevestiging komt er een politieagent binnen lopen. Het is een jongvolwassene met bruine haren en een bleke huid, die ons doordringend aankijkt.
“Volg mij.”

About the author

Ida Visser is geboren in 2003 en zit op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen. Haar vrije tijd besteedt ze aan paardrijden, schilderen en schrijven. Ze is op jonge leeftijd al begonnen met het schrijven van verscheidene verhalen en na twee jaar aan haar trilogie te hebben gewerkt is het laatste deel af. Zoals altijd is ze volledig opgegaan in haar eigen verhaal en ze is van plan haar hele leven te blijven schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De dertiende Onverslaanbare: deel 3 Aarde

Author:

Ida Visser

Category:

Young Adult

Number of pages:

376

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

12-04-2019

ISBN:

978-94-638-9198-1 / 9789463891981

Price:

€ 24,50

Language

Dutch