Het huis van Tante Toet - De Neerbosch Sages

PF Gordon

Category: Youth books
  • (2)

€ 21,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het oude kasteeltje vlak bij het bos, waar Nadieh en Joska altijd spelen, staat al jaren leeg. Op een dag, wanneer ze een schim in het huis denken te zien, besluiten de vrienden op onderzoek uit te gaan. Ze ontdekken dat het huis van Hyacynthia Toet is, een dame die het huis een jaar eerder van haar grootvader heeft gekregen. Maar wie is die deze dame? En welk geheim draagt het huis met zich mee? Waarom gebeuren er zulke vreemde dingen in dit huis en is niets wat het lijkt? Ga met Joska en Nadieh de uitdaging aan om alle magische raadsels op te lossen en zo van de ene verbazing in de andere te vallen. Geen dag is namelijk hetzelfde.

From the book

Zou je geloven dat er een huis bestaat waarin alles mogelijk is? Zou je geloven dat er ergens in Nederland zo een huis te vinden is waarin de wonderbaarlijkste dingen gebeuren die je maar kon verzinnen? Zou je geloven dat dat huis enkel voor kinderen is? Waarschijnlijk niet, want wat ik nu ga vertellen lijkt een onmogelijk verhaal, maar zelfs het onmogelijkste verhaal is ooit als een verhaal begonnen, omdat iemand begon met het schrijven ervan. Ons verhaal begint een jaar geleden. Een dame, die al jaren de wereld rondreisde, ontving een brief van een notaris. In die brief stond een heel bijzonder verzoek. De dame werd verzocht om zich op 18 augustus 2018 te melden bij een landgoed dat vroeger bekend stond als: ‘Het Bosje van de Baron’. Toevallig was dit landgoed van de opa van deze dame, die destijds -je raadt het al- ook de Baron was. Op de afgesproken datum ging de dame naar het landgoed toe. Er stond een kasteel in een toch wel iets vervallen staat, omdat het al jaren leeg stond. De notaris stond al te wachten toen het dametje in haar paarse autootje aan kwam rijden.

About the author

Petra Gordon (1966) was als kind al erg geboeid door oude gebouwen in haar woonplaats Nijmegen. Al dromend over wat er in die gebouwen zich ooit afspeelde, wordt ze al snel meegenomen door haar fantasie. Als ze langs het slotje van de Baron komt, blijft dit bij haar hangen. Nadat ze haar eerste passie volgde en activiteitenbegeleidster werd, kon ze het niet laten om zelf verhalen te bedenken en hiervan kleine toneelstukjes voor haar werk te maken. Toen was daar ineens het idee van Tante Toet die een heel bijzonder huis bezat. Een wonderlijke reis voor kinderen die in het boek magische raadsels moeten oplossen. Niet alleen leuk voor kinderen, maar voor iedereen die wel een beetje magie in haar of zijn leven kan gebruiken!

Reviews

2020-02-23 23:59:24 | By: Nadieh | Rating:
Een heel fantasierijk boek. Leuk om te lezen!

2020-01-22 13:22:42 | By: Simon | Rating:
Spannend kinderboek!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het huis van Tante Toet - De Neerbosch Sages

Author:

PF Gordon

Category:

Youth books

Number of pages:

274

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

03-01-2020

ISBN:

978-94-638-9880-5 / 9789463898805

Price:

€ 21,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)