In het hof van de leeuw - Mijn leven in Afrika en andere verhalen herschreven, samen met Jezus

Miranda Verbeek

Category: Biographies
  • (2)

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat als je als kleuter een hemelse ontmoeting hebt? Hoe ga je daar dan mee om en hoe richt je de rest van je verdere leven daarop in? Het overkwam Miranda. Ze zocht haar hele leven naar de liefde die ze daar ervaren had. Ze zocht het in diverse kerkstromingen en partners, maar ook daar vond ze de ware liefde niet. Pas toen ze chronisch ziek werd, haar baan verloor en klem kwam te zitten in de dogma’s van de kerk, kwam Jezus opnieuw op haar pad. En dat veranderde niet alleen haar kijk op Hem...

From the book

Ik was erg verrast door de schoonheid van de bush in de avond en had daardoor niet meteen in de gaten, dat wij in de gaten gehouden werden. Toen de ranger de jeep stopzette om iets te vertellen over een zebra die verderop stond, schoot er ineens iets uit de bosjes richting de jeep. De parkwachter riep: “Handen binnen boord houden,” en reed zo snel als hij kon weg over het modderige pad.
Naast mij keek ik ineens in de glanzende ogen van een grote kat. Het was een leeuwin! Ze rende naast de jeep, aan mijn kant, en keek me tijdens het rennen steeds even aan. Alsof ze me aan het taxeren was. Was ik het waard om de sprong te wagen?

About the author

Miranda Verbeek is fulltime schrijfkunstenares. Geef haar een vel papier en een pen en ze schrijft zo de sterren van de hemel. Dat talent heeft ze niet van zichzelf, maar is haar door God ingegeven. Door haar chronische ziekte ME/CVS heeft Miranda misschien niet altijd de energie, maar wel de tijd, om zich volledig op haar schrijven te mogen concentreren. Al had ze nooit gedacht ooit nog eens een compleet boek te schrijven. Maar omdat God haar liet zien dat Hij er een plan mee heeft, schreef ze vanuit haar hart dit debuut. De opbrengst van dit boek gaat volledig naar Agape coach Robert van Mierlo te Nieuwegein, om zo Gods liefde door te mogen geven.

Reviews

2019-09-20 21:28:23 | By: Suvarna Sanches | Rating:
Dit is echt een fantastisch mooi boek om te lezen!! Het zijn verzamelde blogs over wat Miranda Verbeek persoonlijk heeft meegemaakt. Omdat het hele korte hoofdstukjes zijn, leest het heel makkelijk weg. Miranda schrijft zo levendig dat het voelt of je er zelf bij bent (geweest)!! Humor, verdriet en "wow-momenten" wisselen elkaar af. Alles is zo recht vanuit haar hart geschreven, dat het heel authentiek is!! Een echte aanrader voor als je bemoedigd wil worden, of een geestelijke positieve boost zoekt.

2019-06-21 10:50:35 | By: Mariska van de Velde | Rating:
Een prachtig boek! Heel erg openhartig geschreven. De liefde van Jezus speelt de hoofdrol in het leven van Miranda. Dit lees je terug in haar boek. Als tekstcorrector had ik de eer om als een van de eersten haar boek te lezen. Het heeft me ontroerd en diep geraakt. Ik kan het van harte aanbevelen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

In het hof van de leeuw - Mijn leven in Afrika en andere verhalen herschreven, samen met Jezus

Author:

Miranda Verbeek

Category:

Biographies

Number of pages:

168

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

21-06-2019

ISBN:

978-94-638-9375-6 / 9789463893756

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)