Detectivebureau Het Viertal deel 1 - Een spannend avontuur met een romantisch tintje

Adriaan Benda

Category: Young Adult

€ 21,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Detectivebureau ‘Het Viertal’ wordt bestierd door de rechercheur Arend Spijker, de forensisch onderzoeker Peter Jansen, de psycholoog Linda Bernsen en de journalist Petra Singers. Samen gaan zij uitdagende zaken aan zoals het bevrijden van jongeren uit een sekte of het oplossen van geldontvreemding uit een klooster.
Om naast de vele avonturen te ontspannen, gaat het viertal geregeld even naar het eiland Terschier om tot rust te komen.

Ga mee met het viertal en lees hoe ze op bijzondere wijze altijd tot verrassende oplossingen komen.

From the book

Een week later kwam de postbode langs met een flinke stapel post. De bekende blauwe enveloppen van de Belastingdienst, formulieren van de gemeenten, verzekeringen en bedrijfsgerichte informatie.
Eén envelop viel hen op. Het bleek een opdracht voor het Bureau het Viertal te zijn. Het was Petra’s werk de post te verwerken, ze maakte de envelop open en las de brief hardop voor:

‘Geacht Viertal,

In de eerste plaats van harte gefeliciteerd met uw detectivebureau, ik wens u veel succes. Van meneer Rijkervorst - u welbekend - heb ik vernomen dat u ook aan sekteonderzoek doet. Welnu, dit is mijn verhaal en ik hoop dat u met deze opdracht iets kunt bereiken.
Mijn dochter, Annelies Sanders, is zestien jaar. Sinds drie weken hebben wij niets meer van haar vernomen. Zij is leerlinge op het Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs (vwo) en logeerde meestal langdurig bij haar vriendin, een medestudent.
Volgens haar medestudenten, die wij gesproken hebben, deed ze de laatste tijd erg vreemd en zweverig. Enkele medestudenten zeiden dat ze gezegd zou hebben dat ze naar een leermeester - voor sommige was het een goeroe - zou gaan en de opleiding afbrak.
Toen is ze verdwenen en sindsdien hebben mijn man en ik niets meer van haar gezien of gehoord. Wij maken ons erg ongerust en vrezen het ergste.

Wij vragen u: alstublieft, breng ons kind terug. Neem alstublieft spoedig contact met ons op via telefoonnummer 08-5873957209. Tot zover onze brief. Graag spoedig uw reactie!

NB: Eventueel zijn mijn man en ik bereid om een voorschotnota te betalen.

Hoogachtend,
Mw. Sanders

About the author

Adriaan Benda (69) is op latere leeftijd begonnen met schrijven van fictieboeken. Voorheen schreef hij een filosofische bundel In Gesprek met jezelf en als hoofdredacteur artikelen voor de PsychoSociale Courant en verschillende vaktijdschriften.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Detectivebureau Het Viertal deel 1 - Een spannend avontuur met een romantisch tintje

Author:

Adriaan Benda

Category:

Young Adult

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-05-2019

ISBN:

978-94-6389-249-0 / 9789463892490

Price:

€ 21,00

Language

Dutch