Klaprozen en andere gedichtjes

Nicolasina Clement

Category: Poems

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Gevoelens van angst, vreugde, liefde of verdriet kennen we allemaal. Het ene moment dans je op wolken, het volgende moment staat de wereld op zijn kop. Nicolasina Clement schrijft gedichten over het alledaagse leven. Geïnspireerd door een gevoel, een woord, een liedje, een foto of een uitzicht. Haar overtuiging is dat liefde altijd overwint. De gedichten nemen je mee op de reis door jouw leven. Jouw verhaal en jouw emoties. Ze geven je een feest van herkenning.

From the book

About the author

Nicolasina Clement schrijft het liefst gedichten over het alledaagse leven. Geïnspireerd door de mensen en dingen om haar heen, komen de woorden vanzelf binnen. Haar overtuiging is dat liefde altijd overwint. Daarom wil zij in gedichten gevoelens weergeven zoals jij en ik die ervaren. Om anderen troost, geluk en liefde te brengen, herkenbaarheid te laten voelen en zodat lezers erkenning krijgen in hun blijheid of verdriet door dagelijkse items zoals liefde, geluk, verlies, ziekte en dood onder woorden te brengen. ‘Ik ben niet de enige die dit denkt of voelt, ik sta niet alleen’.

Meer informatie
Op zaterdag 11 mei is er om 14.30 uur een signeersessie in de Bieb van Leeuwarden (gevestigd in de oude Blokhuispoort). Heeft u vragen over het nieuwsbericht of wilt u meer informatie over het boek neem dan gerust contact op met de auteur: Nicolasina Clement, e-mail: nicolasinaclement@gmail.com.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Klaprozen en andere gedichtjes

Author:

Nicolasina Clement

Category:

Poems

Number of pages:

68

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-05-2019

ISBN:

978-94-6389-246-9 / 9789463892469

Price:

€ 16,50

Language

Dutch