Borstkanker - k... k... k... k... k... k... - een persoonlijke zoektocht

Jenny Oude Egberink-Gerrits

Category: Health

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wat gebeurt er met je als je de diagnose borstkanker krijgt?
Jenny Oude Egberink beschrijft het proces waarin ze na dit bericht belandt.

Het is een persoonlijke zoektocht naar de uiteenlopende visies op behandeling en herstel, en de keuzes die ze hierin moet maken brengen veel angst, twijfel en vragen met zich mee. Moet je de gangbare procedures volgen of zijn er misschien alternatieve routes? Wat is de invloed van onze levensstijl, en welke rol spelen ervaringen uit onze jeugd? Na veel zelfonderzoek maakt ze haar eigen, weloverwogen keuze en volgt ze het pad dat bij haar past. Jenny Oude Egberink groeide op in een gezin met tien kinderen, van wie er zes met kanker zijn geconfronteerd. Als orthopedagoog begeleidt zij kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum en hun gezinsleden.

From the book

Op de dinsdag daarna sta ik voor de voordeur om naar de markt te gaan. Zal ik de pruik nu maar af laten of toch niet? Ik durf het niet en zet mijn pruik weer op. De dag daarna rijd ik met de auto naar een van mijn zussen en denk: niemand ziet me in de auto en mijn zus mag het wel zien.

About the author

Jenny Oude Egberink is geboren in een gezin van tien kinderen in een plaats in het oosten van het land. Na haar HBS-tijd gaat ze verhuizen naar het westen om daar te werken en te studeren. Schrijven is een van haar hobby’s. Door haar werk vanuit haar eigen begeleidingsbureau voor mensen met een stoornis in het autistisch spectrum is het er nooit van gekomen. Tot het moment waarop ze te horen kreeg borstkanker te hebben.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Borstkanker - k... k... k... k... k... k... - een persoonlijke zoektocht

Author:

Jenny Oude Egberink-Gerrits

Category:

Health

Number of pages:

74

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

05-07-2019

ISBN:

978-94-6389-401-2 / 9789463894012

Price:

€ 16,50

Language

Dutch