De Godin Isis - Een boek met een boodschap

Cor van Eijndhoven

Category: Fantasy

€ 22,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De auteur geeft een vervolg op zijn vierdelige serie Tijdsruimte. Daarin haalt hij op speelse/fantasierijke wijze de beperkingen van het menselijke ras naar voren en wijst hij, via de Godin Isis, op de te verwachte toekomst van de aarde. Ook de kracht van de vrouw, die onontbeerlijk is daarin, wordt benadrukt op de rol die zij speelt bij het voortbestaan van de mensheid. Is die mensheid nog te redden?

From the book

Iemand stelde de vraag wat er met hun nageslacht zou gebeuren in de komende honderdvijftig jaren. Daarop stond een van de kompanen op en gaf een perfecte uitleg van de tijd en dat die door de mensen van nu kon worden beheerst. Als er een goede geboorteregeling zou komen, dan zal de ellende van dan, niet gebeuren omdat zij nu die tijd nog moesten maken.Een van de zwangere vrouwen, een roodharige, vloog overeind en eiste dat ze haar ongeboren kind zou blijven behouden. 'Er is niemand die aan mijn kind komt', schreeuwde ze hard over de hoofden van de andere kijkers. 'Anders zal ik vreselijke dingen hier met jullie doen'. Ze wond zich steeds meer op en begon zelfs slechte taal uit te kramen. Onze groep, maar zeer zeker Carmen met haar kompanen, zaten haar even met open mond aan te kijken en te luisteren naar dat rode felle vrouwtje. Toen barstte Phyrea in een daverende lach uit die door de hele groep plus Carmen haar groepje werd overgenomen. Daarop werd ze steeds woester, totdat de leiding ingreep en vroeg wat er zo belachelijk aan was aan een jonge zwangere vrouw die haar kind wilde verdedigen. Toen Phyrea over haar ergste lachbui heen was, verklaarde Isis waarom zij zo in lachen moesten uitbarsten.

About the author

Cor van Eijndhoven heeft na een roerend en spannend leven, bij de Marine en later bij het Korps Mariniers, de rust gevonden om zijn bevindingen en waarnemingen uit te werken in dit boek. Zijn idee over de voortgang van de mensheid op deze aarde, zijn de moeite waard om daar kennis van te nemen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Godin Isis - Een boek met een boodschap

Author:

Cor van Eijndhoven

Category:

Fantasy

Number of pages:

282

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

07-06-2019

ISBN:

978-94-6389-349-7 / 9789463893497

Price:

€ 22,50

Language

Dutch