Het meisje zonder lichaam

Patty Uijterlinde

Category: Fantasy
  • (2)

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sofie is in gevaar. Zolang als ze kan herinneren, kan zij van lichaam ruilen. Deze krachten gebruikt ze liever niet. In het verleden hadden deze krachten al voor genoeg narigheid gezorgd. Jaren lang kon ze deze krachten geheim houden, maar nu ze vrienden wordt met Jackie zou daar verandering in kunnen komen.

Jackie is ongelukkig. Het liefst zou ze opnieuw willen beginnen. Dat leek altijd onmogelijk, maar misschien krijgt ze toch die kans als ze leert over Sofie’s abnormale krachten.

From the book

De wind daalde direct en 'Sofie' viel op de grond. Sofie keek vol afschuw naar haar handen en begon te trillen. Net op dat moment rende Jackie naar buiten.
“Wat heb je nu weer gedaan?” vroeg ze aan 'Mitch' terwijl ze richting 'Sofie' haastte.
“Wacht!” waarschuwde Sofie vlug. “Ik heb geruild. Ik ben hier. Dat daar is Mitch.”
“Goed bezig meid.” Ze stak haar duim op en grijnsde.
De echte Mitch kwam langzaam bij zinnen. “Mijn handen, mijn voeten, mijn gezicht! Dat is mijn gezicht! Geef snel terug, jij heks. Weet je wel wat je doet? Straks is dit voor eeuwig!” riep hij. Hij stampte op Sofie af en staarde haar aan. Heel intimiderend kwam hij niet meer over. Sofie was klein voor haar leeftijd. Mitch daarentegen was zo’n anderhalve kop groter. Ze verdrong een grijns.
“Doe eens rustig.” Jackie duwde hem opzij. “Waarom ben je überhaupt hier? Je vernielt m’n mams tuin. Heb ik je niet gezegd dat ik je niet meer wilde zien toen ik het uitmaakte?”
“Wow Jackie.” Sofie legde haar hand op haar schouder. “Maak hem niet bozer.”
“Wat wil hij nu doen dan?” Ze klopte Mitch op zijn hoofd. “Hij is zo klein en schattig.”
“Ik ben niet klein!” zeiden zowel Mitch als Sofie tegelijk. Daarna keek Mitch verontwaardigd naar 'zichzelf' en flipte opnieuw. “En niet schattig! Wat en hoe je het ook hebt gedaan, verander nu terug. Ik wil geen meisje blijven. Jij weet niet wat ik allemaal kan. Je krijgt er spijt van als je me niet terug verandert.”

About the author

Patty Uijterlinde groeide op in het kleine plaatsje Roggel. Ze wist al op jonge leeftijd dat ze een verhaal wilde schrijven zodat ze haar fantasie op de vrije loop kon laten gaan. Ze schreef eerst verhalen met vrienden maar in 2015 begon ze tijdens haar examens aan haar eerste boek. Naast schrijven werkt ze ook fulltime als apothekersassistente.

Reviews

2020-01-29 23:25:40 | By: Stefanie S. | Rating:
Wat mij betreft echt een aanrader! Een heerlijk fantasierijk boek vol met prachtige (en vooral heel menselijke) karakters en onverwachte gebeurtenissen. Een bijzondere verhaallijn maar met zeker ook een gevoelig/herkenbaar randje (voor mij in ieder geval en nee helaas beschik ik niet over speciale krachten... of misschien toch wel ;-)).

2020-01-10 22:00:19 | By: Dirk Bierens | Rating:
Zojuist heb ik het verhaal uitgelezen. het was leuk om te doen omdat je constant met vragen komt wat de motivatie geeft om alsmaar verder te gaan. En zodra je het hebt uitgelezen zijn alle vragen volledig beantwoord. De giften die de fantasy in het verhaal brengen worden op een begrijpelijke manier beschreven en er wordt regelmatig gerefereerd naar een gebeurtenis die je eerder hebt gelezen. Het is zeker een aanrader naar mijn mening, als je eraan begint, veel plezier!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het meisje zonder lichaam

Author:

Patty Uijterlinde

Category:

Fantasy

Number of pages:

250

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

20-12-2019

ISBN:

978-94-6389-865-2 / 9789463898652

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)