Cover voorkant

Het grote kleine babyboek - Het invulboek voor prematuur en/of dysmatuur geboren baby’s

Ilse Veijer-Selles

Category: Miscellaneous
  • (2)

€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een groot boek speciaal voor de aller-allerkleinsten! ‘Het grote kleine babyboek’ is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby(’s). Om alle mijlpalen en herinneringen in te bewaren en te koesteren. Met liefde en uit eigen ervaring gecreëerd door Ilse Veijer-Selles. Zelf moeder van een extreem pre-dysmatuur geboren dochter, Josephien. Ilse ontwikkelde tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, met een bijna fatale hersenbloeding tot gevolg. Josephien werd na een zwangerschapsduur van maar 25 weken en 4 dagen, via een spoedkeizersnede geboren. Gelukkig bleek Josephien een enorme vechter te zijn en te beschikken over een enorme dosis doorzettingsvermogen en karakter. Na zes maanden ziekenhuisopname mocht ze eindelijk met papa, mama en haar grote zus mee naar huis. Het gezin is eindelijk compleet. Het is vreselijk moeilijk en vaak ook traumatisch om je baby zo vroeg geboren te zien worden en in het ziekenhuis te zien liggen. Maar het is wél de, vervroegde, kraamtijd en het begin van het leven van een kindje. Dit verdient een mooi plekje om in te worden herinnerd!

http://www.hetgrotekleinebabyboek.nl

From the book

Momenten die enorm belangrijk zijn in het leven van een pre– en/of dymatuur geboren baby. Omdat het dagboek van het ziekenhuis zo veel voor ons betekent, bevat dit boek ook een kant en klaar weekdagboek vanaf week 24. Met ruimte voor een weeksamenvatting, algemene stand van zaken (lengte/gewicht) en ruimte voor de verpleegkundige om een stukje te schrijven. Naast de inhoud is het uiterlijk van het boek natuurlijk ook belangrijk. Ik kon in het huidige aanbod van alle bestaande babyboeken niet vinden wat ik zocht, dus bedacht ik: “Dan ga ik er zelf één maken!”.

Ik hoop dat andere papa’s en mama’s van een pre– en/of dysmatuur geboren kindje(‘s), herkenning en steun kunnen vinden tijdens het invullen van dit boek. Het is vreselijk moeilijk en vaak ook traumatisch om je baby(‘s) zo vroeg geboren te zien worden en in het ziekenhuis te zien liggen. Maar het is wél jullie, vervroegde, kraamtijd en het begin van het leven van jullie kindje(‘s).

About the author

Reviews

2020-12-08 13:33:29 | By: Dilara | Rating:
Dit boek is geweldig voor prematuren. Ik was al weken opzoek naar een babyboek, dit is de enige boek waar ik iets aan heb! Superleuk!

2020-07-28 16:39:28 | By: Anna | Rating:
Prachtig babyboek voor een prematuur geboren baby!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het grote kleine babyboek - Het invulboek voor prematuur en/of dysmatuur geboren baby’s

Author:

Ilse Veijer-Selles

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

76

Illustrated:

Yes

Format/size:

Wire-O A4

Release date:

10-05-2019

ISBN:

978-94-638-9272-8 / 9789463892728

Price:

€ 22,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)