Brenda’s prins op de witte hond - Een bijzondere erfenis

Willma Geelen Heesbeen

Category: Novels

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Brenda is een wat chaotische, jonge vrijgezelle vrouw. Ze is eigenaar van een klein reclamebureau. Hier werkt ze samen met Janny, haar steun en toeverlaat. Brenda is buiten het werk om best wel eenzaam: haar ouders wonen het grootste gedeelte van het jaar in Spanje, haar vriendinnen zijn getrouwd of wonen samen. Ze besluit op zoek te gaan naar een pup voor wat gezelligheid en aanspraak. De pup groeit op en wordt het beste maatje van Brenda, waarna er een wereld voor haar open gaat.

From the book

Wat moet Richard wel niet denken, dat ik een oude vrijster ben die helemaal blij is dat ze even weg mag of dat ik zo’n hopeloos geval ben die zit te wachten totdat iemand haar mee vraagt.

“Zal ik je zaterdag om een uurtje of half tien ophalen dan zijn we ruim op tijd’, hoor ik Richard opeens zeggen.
‘Oh ja, dat is goed tot dan’, zeg ik snel. Ik hang op en staar naar de telefoon en denk wat heb ik hier een zin in!

Ik sta voor mijn kledingkast en denk wat moet ik in hemelsnaam aan? Ik weet niet eens hoever het lopen is. Billy en ik wandelen wel veel maar ook weer niet overdreven veel, we houden ook erg van koffiepauze en even lekker zitten.

En welke schoenen moet ik aan? Gewoon gympen of toch maar die nieuwe te gekke bergschoenen of is dat wat overdreven? Ik leg al mijn kleren op bed, zwarte broek, beige broek, roze blouse, colbert, jurkje, witte blouse. Nee, dat is allemaal veel te netjes. Krijtstreep broek, neehee het is geen bruiloft. Het moet gewoon een beetje casual zijn maar wel leuk. Uiteindelijk wordt het een spijkerbroek en gympen met een wit t-shirt, de enige in mijn kast die nog echt wit is en een blauw fleece vest. Mijn haar gaat in een sportieve paardenstaart en ik ben er klaar voor.

Ik kijk op de klok en zie... oeps, het is al kwart over negen en Richard komt om half tien. Ik moet nog ontbijten maar gelukkig heeft Billy al gegeten. Ik zet snel een kopje thee en neem een paar hapjes van een beschuitje, meer krijg ik nu toch niet naar binnen. Ik ben eigenlijk best wel een beetje zenuwachtig want Richard is natuurlijk wel héél erg leuk.

About the author

Willma Geelen Heesbeen is altijd met honden bezig geweest. Ze heeft les gegeven en cursussen gevolgd. Kort nadat ze gestart was met een schrijfcursus, begon het te borrelen. Ze vroeg zich af waarom er nog geen chicklit was over een jonge vrouw en haar hond. Daarom heeft ze er zelf één geschreven: “Brenda en de prins op de witte hond”.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Brenda’s prins op de witte hond - Een bijzondere erfenis

Author:

Willma Geelen Heesbeen

Category:

Novels

Number of pages:

110

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

07-06-2019

ISBN:

978-94-6389-345-9 / 9789463893459

Price:

€ 18,50

Language

Dutch