God verandert grenzen

Jacques H. Teeuwen

Category: Religion

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het begon allemaal zo mooi. Met tromgeroffel en trompetgeschal. Later kwam daar nog het oorverdovende lawaai van bommen en afweergeschut bij en het mooie werd aan scherven geschoten. Schreeuwende mensen. Krijsende kinderen. Toen werd het stil. Doodstil, zoals altijd als er geen leven meer is. En toch. Eén meisje wist uit de ruïnes te ontkomen. Haar boodschap van bevrijding sloeg aan en verdiende wereldwijd bekend gemaakt te worden. Grenzen werden verlegd. Waar haat was kwam liefde, waar vijandschap, vergeving.

From the book

Opeens hoorden we gerommel. Een van die oude vrachtwagens die over een aangrenzend klinkerweggetje boldert, dacht ik aanvankelijk. Maar het lawaai bleef toenemen.
“Zeker een laagvliegend vliegtuig,” opperde ik.
Maar het geluid bleef aanzwellen tot een oorverdovend lawaai dat tussen de muren van de stad bulderde.
“Een aardbeving!” riep Johan opeens verschrikt.
Hij had gelijk. Met mijn ervaringen in Irian Jaya had ik het moeten weten. Het was een aardbeving. Maar geen gewone. Ik kon mijn opwinding en blijdschap nauwelijks de baas blijven.
“Een aardbeving! Op paaszondag! Een aardbeving! Zonsopgang! Aardbeving! Opstanding!”
Mijn abnormale reactie bekrachtigde voor mij het idee dat dit geen normaal natuurverschijnsel was. Was ik dat die daar als een waanzinnige stond te jubelen? Boven het gebulder uit schreeuwde ik tegen Johan: “Maak je geen zorgen, de Heer gaat iets bijzonders doen vandaag!”

About the author

Jacques H Teeuwen is een geboren Haarlemmer. Zijn Schotse vrouw Ruth aanschouwde het levenslicht in Haifa, Israël. Twee van hun kinderen zijn in Engeland geboren en twee in Papua. De wereld is hun werkterrein. Hun boodschap is eenvoudig, maar levensveranderend. Jacques heeft deze blijde boodschap op alle continenten verkondigd in vijf talen en door middel van een groot aantal tolken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

God verandert grenzen

Author:

Jacques H. Teeuwen

Category:

Religion

Number of pages:

112

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

28-06-2019

ISBN:

978-94-6389-386-2 / 9789463893862

Price:

€ 18,50

Language

Dutch