Gelofte aan de Zonde

Maud Hoff

Category: Novels
  • (1)

€ 22,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)
Order at the author

Summary

Slechts één... korte..., scherpe... explosie.
Er volgde een lange, intense stilte en het ritmische staccato van de regen. Glibberend en buitelend ging ik de laatste meters van de heuvel af om dan met een smak op mijn rug te belanden. Mijn helm was van mijn hoofd afgegleden en ik voelde hoe de overvloed aan hemelwater mijn gezicht afspoelde. Hoe vreemd dat ik deze gehate tropische regen nu als een aangename reiniging van lichaam en geest ondervond. Het ontdoen van alle kwaad.
Ik had me in God vergist. Hoe had ik ooit kunnen denken dat Hij zich van ons had afgekeerd?
Het werd donkerder en ik gleed weg in een onwezenlijke diepte en voelde handen die met snelle rukken mijn doordrenkte uniform openscheurden.
Mijn mannen hadden zich rondom iemand op de grond gegroepeerd en zag ik tot mijn onuitsprekelijke verbazing dat de persoon, die daar lag, ikzelf was.
Dan kwam ik tot het schokkende besef dat ik bezig was met sterven.


Geïnteresseerd in het boek? Bestel hem via 
maudhoff@ziggo.nl

From the book

Terwijl de tijd voortspoedde, was die bij mij stil blijven staan.
Met ongeloof en verbijstering keek ik naar het stille lichaam. Het kon niet waar zijn dat ik dood was. Het mocht eenvoudig niet zo zijn. Ik had verantwoordelijkheden die ik niet mocht opgeven. En ogenblikkelijk dacht ik aan de stem die me had geroepen en aan wiens dringende roep ik geen gehoor had kunnen geven. Wellicht zou er nog een mogelijkheid zijn om mijn oversteek ongedaan te maken? Wilde ik dat? Kon ik terugkeren? Kon ik mijn leven terugkrijgen? Ja...dat wilde ik.
Ik wilde terug naar mijn dierbaren, naar mijn ouders aan wie ik had beloofd terug te zullen keren en naar de stem die me had geroepen; degene die de liefde van mijn leven was.
“Goedertierenheid, Almachtige God, ik bid U, laat me teruggaan in mijn lichaam.”
Maar dan klonk zacht maar duidelijk de stem van iemand uit de groep die de onheilspellende melding over de veldtelefoon maakte :
“Ik kom melden dat onze kapitein Jason Declancy zojuist, tijdens het uitvoeren van zijn plicht, is gesneuveld.”

About the author

Reviews

2019-10-19 19:04:39 | By: Jacqueline | Rating:
Verrassend begin, een verhaal met veel liefde. Wanneer je begint te lezen wil je verder. Mooi verhaal die je vanaf het begin vast houdt om verder te lezen. Vol spanning en liefde. Een mooi eind. Verhaal is bijzonder mooi geschreven Een aanrader.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gelofte aan de Zonde

Author:

Maud Hoff

Category:

Novels

Number of pages:

286

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-07-2019

ISBN:

978-94-6389-154-7 / 9789463891547

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)