Wat moet ik zonder jou? - Familiegeheimen in de Tweede Wereldoorlog

Samira van de Meulengraaf

Category: Novels

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als kind opgroeien in oorlogstijd is heftig. Gebeurtenissen uit het verleden en daarnaast visioenen kunnen zien, maken het nog veel zwaarder. En ook de confrontatie met de waarheid over het leven van je ouders en het zwijgen over de Joden die zich bij je verschuilen, zijn geen makkelijke ervaringen. Door het onvermogen om als kind actie te kunnen nemen en het verbonden raken van het verleden, heden en toekomst ontstaat als het ware een innerlijke oorlog, waar maar één oplossing voor is...

From the book

En een bekende schok gaat van onder naar boven door mijn lichaam, als een rilling langs mijn ruggengraat. De lucht voor mijn ogen vormt een vreemde spiegeling, alsof een sluier wordt opgetild. Alles in mijn lijf is plotseling gespannen. De duisternis lijkt naar me te schreeuwen. Een ijzige wind slaat in mijn gezicht. Voor me doemt een gestalte op. Ik onderdruk een gil.

About the author

Samira van de Meulengraaf (2000) is opgegroeid in het Brabantse dorp Nuenen. Als kind had zij een levendige fantasie en dit inspireerde haar om veel te gaan schrijven. Naast de gedichten waar ze haar gevoelens in kwijt kon ontstonden zo ook de eerste verhalen, vaak spiritueel getint. Het werd haar droom om ooit een boek te mogen uitgeven. Op dertienjarige leeftijd begon ze met het schrijven van dit boek, wat meerdere keren herschreven is.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wat moet ik zonder jou? - Familiegeheimen in de Tweede Wereldoorlog

Author:

Samira van de Meulengraaf

Category:

Novels

Number of pages:

190

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

06-09-2019

ISBN:

978-94-6389-520-0 / 9789463895200

Price:

€ 20,50

Language

Dutch