De kracht van me-time (spiritualiteit voor de eigenwijs) - Een innerlijke reisgids naar een leven vol geluk

JJ van Zon

Category: Spirituality
  • (1)

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Spiritualiteit ondervind je in je eigen tempo. Jij gaat langs verschillende steden, dorpen en weilanden en maakt alle avonturen mee op jouw manier, in jouw tempo en in jouw volgorde. Vandaar dat iedereen zijn of haar eigen unieke me-timemoment(en) nodig heeft. Me-time is het antwoord op de vraag hoe jij controle kunt hebben over jouw leven. Dit boek geeft jou de handvaten om innerlijke rust te vinden, in je kracht te gaan staan en je licht voor de volle honderd procent te laten schijnen. Dat vergt dapperheid. Het vergt discipline. Ja, ik gooi er meteen wat ‘vreselijke’ termen doorheen. Maar weet dat jij bepaalt hoe, wat, waar en wanneer. Dus ... lach, leef en begin vandaag. Want je bent het waard om gelukkig te zijn.

From the book

Mag ik leven of ben ik ten dode opgeschreven? Krijg ik nog een tweede, derde of inmiddels vierde kans?
Net als ik mijn kansen ga afwegen, zie ik in de verte een wit licht. Het licht komt langzaam op mij af. Het is iets wat beweegt. Het komt steeds dichterbij. Het heeft vleugels. Vol verbazing kijk ik naar de prachtige, witte vleugels van een vogel die mijn richting in vliegt in deze gang zo zwart als roet. Wanneer zij bijna bij me is, herken ik de witte duif. Ze vliegt vlak over mij heen. Ze lijkt reusachtig. Ik kijk haar na.
Als het weer donker is, realiseer ik mij dat dit het begin van mijn nieuwe kans is. Ik mag veranderen. Ik zal veranderen. Ik zal de ultieme persoon worden die het universum voor mij in gedachten had.
Hoop is tot mij gekomen. Ik voel dat de duif een vonk heeft losgemaakt, heel diep in mijn binnenste. Het vuur is heel klein, maar oh, zo krachtig. Op dat moment weet ik het. Het wordt hard werken. Het kost bloed, zweet en tranen. Maar het zal het waard zijn.
Ik voel het vuur in me groeien. Ik ben niet meer alleen. Ik heb de duif aan mijn zijde. Ik heb nog een kans gekregen om de persoon te zijn die ik kan en wil zijn. Hoop geeft mij moed. Ik laat hier mijn slachtofferrol achter.
Met een totaal nieuw gevoel loop ik verder de pikzwarte tunnel door. Het zal een zware tocht worden, maar ik loop in ieder geval een richting op. Ik heb een doel. Op naar iets wat ik stiekem al jaren wil. Ik wil een band met mezelf. Ik wil innerlijke rust.

About the author

JJ van Zon (1974, www.jjvanzon.nl) is een spiritueel coach, geeft lezingen, is een gepassioneerd yoga en meditatie leraar, en student van ‘een cursus in wonderen’. Met twintig jaar ervaring als professioneel danser en als modern spiritueel leider weet hij lichaam & geest te verbinden met hart en ziel. Hij is een liefde-activist en voelt zich geroepen een tegengeluid te geven aan het negatieve ego-denksysteem. JJ organiseert retraites in Italië, Engeland en Zuid-Afrika. Hij biedt online yoga programma’s, meditatie albums en persoonlijke ‘me-time’ coaching trajecten aan. Hij is getrouwd met Carl en woont in Amstelveen.

Reviews

2019-10-08 18:04:01 | By: Yoga leerling van JJ van Zon | Rating:
Heel inspirerend boek met links naar meditatie en yoga oefeningen! Een autobiografie waarin JJ de donkere kant van zijn leven laat zien. Op elke bladzijde vecht de auteur met zijn ego om uiteindelijk de positieve transformatie van zijn leven te vieren! Zeer leerzaam voor mensen die nog de balans in het leven zoeken!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De kracht van me-time (spiritualiteit voor de eigenwijs) - Een innerlijke reisgids naar een leven vol geluk

Author:

JJ van Zon

Category:

Spirituality

Number of pages:

200

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

19-07-2019

ISBN:

978-94-6389-449-4 / 9789463894494

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)