Cover voorkant
Uit de kunst - (Geen) liefde op het eerste gezicht
Uit de kunst - (Geen) liefde op het eerste gezicht

Uit de kunst - (Geen) liefde op het eerste gezicht

Dianthe de Bruijne

Category: Young Adult

€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De creatieve Aimee Flutterbee wil niets liever dan kunstenares worden. Wanneer er een stageperiode aanbreekt vindt ze een stageplekje bij de aantrekkelijke, maar onuitstaanbare kunstenaar, San Folley. Eerst ligt zijn karakter haar niet, want hij is even driftig en eigenwijs als zij, maar langzamerhand krijgt ze steeds meer gevoelens voor deze jongeman. San krijgt een uitnodiging van een buitenlandse meesterschilder om deel te nemen aan een kunstzinnige competitie en Aimee mag als stagiaire mee. Tijdens de reis stuiten de twee op vervelende obstakels, waardoor ze in tijdnood raken. Aimee kan echter niet voorkomen dat ondanks alle narigheid, haar gevoelens voor de knappe kunstenaar toenemen.

From the book

Aimee keek omhoog. Boven de deur stond een tekst geschreven, in mosgroene letters: Folleys schetsen en meer.
‘Allemachtig...’, fluisterde Aimee. ‘Die gast is goed.’ Ze raakte niet uitgekeken. Vooral de figuurtjes op de luiken vond ze prachtig. Het waren een man en een vrouw die met elkaar dansten in vrolijke kledij. Aimee herkende de kleren. Het waren dezelfde, moderne kleren als op Cecila’s plaat van Balltingham. Ze streek met haar vinger over het hout van de luiken. ‘Schitterend’, zei ze. ‘Wat een talent.’ De volgende stap was aankloppen en het werd steeds spannender, want deze man moest een genie zijn, net als Verenzo Lavida. Een soort verftovenaar.
Aimee trok de kap van haar hoofd en klopte op de deur. Oude man of niet... Hij kon geniaal schilderen. Iets wat zij van hem wilde leren.
Het duurde even voor er iemand opendeed. Aimee wiebelde met haar tenen in haar zompige schoenen. Was de kunstenaar niet thuis? Dan was ze helemaal voor niets gekomen.
Aimee klopte nog eens. Ze keek nieuwsgierig door het kleine ruitje in de deur. Ah, een schaduw... Er kwam iemand aan. Ze sprong haastig naar achteren, toen de deur werd geopend en...

About the author

Dianthe de Bruijne, 21 jaar, is al bezig met verhalen sinds ze kon schrijven. ‘Uit de kunst’ is een los te lezen vervolg op haar eerder uitgegeven boek ‘Paars gras’. In dit nieuwe boek verteld ze over Aimee, de dochter van Fenna. Geïnspireerd door haar eigen ervaringen, heeft ze dit boek om een stage laten draaien, omdat dit toch een belangrijke periode is als het gaat om je toekomstige beroep. Dianthe heeft er een met veel plezier aan gewerkt en een hoop humor in het boek verwerkt. Ze hoopt dat mensen het ook met veel plezier zullen lezen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Uit de kunst - (Geen) liefde op het eerste gezicht

Author:

Dianthe de Bruijne

Category:

Young Adult

Number of pages:

268

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-11-2019

ISBN:

978-94-638-9729-7 / 9789463897297

Price:

€ 22,99

Language

Dutch