Het dagboek van de liefde - Erotische verhalen en de ontdekking van echte liefde

Marcel Pisano

Category: Biographies

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Moralisten veroordelen alles dat lekker is. Maar is dat de ontdekking van het leven? Door de verhalen in dit boek die vol erotiek, emotie, en de aftakeling van het ouder worden en de gevolgen die dit heeſt op het emotionele leven, kunt u ontdekken hoe het is om in een keurslijf op te groeien die de religie opdringt aan het jonge leven van een man die zijn wereld vond in het ontdekken van zijn lichaam en die van de vrouw. Het vertelt het verhaal van de man die hij is, die hij was, en die hij zal zijn als dit alles over is.

From the book

Moralisten beschouwen erotiek als een zonde. Het vreemde aan deze overtuiging is dat wanneer men dit soort meningen als overtuiging heeft, zij zich tot een God moeten wenden om nog enig vorm van geluk in het leven te ondervinden. Ik bedoel hiermee te zeggen dat de uitingen en de ontspanning die het bedrijven van de liefde heeft, alleen voor dit soort van mensen te vinden is in het aanbidden van het onmogelijke, God! De zonden die erotiek toegemeten krijgt van deze moralisten is een verhouding die in het leven aan het scheef groeien is. Statistisch gezien is het aantal mensen die overdag of in de nacht de liefde bedrijven vele malen meer dan het aantal mensen die op heimelijke wijze probeert hun heil te zoeken via het gebed aan een onbekenden of niet bestaanbare God. Daarbij komt dat deze ’God’ verantwoordelijk is voor het bedrijven van de liefde. Het was zijn ‘idee’ om de mens de mogelijkheid te geven het lichaam zo te ontspannen dat dit tot een zonde verheven is. Dit onbegrip, wat hij hiermee gemaakt heeft, is er één die door mensen niet begrepen wordt. De vraag die nu terecht gesteld mag worden, is dit liefde? Volgens de evolutie vindt het bedrijven van de liefde plaats, tijdens een seksueel spel wat vaak ten onrechte als zonde wordt bestempeld. Echter is dit ook zo? Dat dit spel ontaard is in extreme en dat liefde gedeeld mag worden door mannen met mannen en vrouwen met vrouwen, is de erotiek die door de evolutie gecreëerd wordt.

About the author

De in Amsterdam geboren schrijver Marcel Pisano heeſt dit boek geschreven met de bedoeling u als lezer een beter inzicht te geven in mensen die gedwongen worden een levenswijze aan te houden die zij zelf niet gekozen hebben. Omdat de schrijver in zijn jeugd verplicht werd om zijn leven in een religieuze groepering door te brengen, vervaagde zijn blik over hoe nu eigenlijk het werkelijke leven er uit ziet. De ontdekking voor hem was fantastisch en zoals u zult lezen een wereld van veel verschillen. Deze ontdekking wil hij dan ook delen voor een ieder die de liefde lief is en het leven wil ontdekking in al zijn vormen en gedaanten.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het dagboek van de liefde - Erotische verhalen en de ontdekking van echte liefde

Author:

Marcel Pisano

Category:

Biographies

Number of pages:

172

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

10-01-2020

ISBN:

978-94-6389-899-7 / 9789463898997

Price:

€ 19,99

Language

Dutch