Sluit je ogen

Franka Tulner

Category: Thrillers

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Van de één op andere dag is de wereld veranderd in complete chaos. Wanneer Franka en haar vrienden oog in oog komen te staan met de dood, moeten er moeilijke keuzes gemaakt worden. Je bent nergens meer veilig. Wie kan je nog vertrouwen? In deze nieuwe wereld geteisterd door de ondoden is niets meer wat het lijkt.

From the book

De afrit liep uit op een rotonde die ook vol stond met auto’s. Ze stonden overal, aan beide kanten van de weg. Ze stonden zelfs op de rotonde. Sommige auto’s waren van de weg geraakt, of tegen elkaar opgeknald. Het was een grote ravage. Maar toch was er niemand te bekennen. Ik kon me bijna niet voorstellen dat iedereen heelhuids weg is gekomen, met de grote hoeveelheid bloed die ik zag. Hier zouden toch gewonden of overledenen moeten zijn? Ik vroeg me af hoe deze infectie, wat de mensen veranderde in deadheads, zich verspreidde. Moest je gebeten worden, of gekrabd? Of zat het in de lucht en raakte je dus besmet door alleen al te ademen? En hoe zat het met dieren? Konden die ook zo worden of was het echt alleen een mensending? Hoe kon zoiets ontstaan zijn? Hoe konden mensen veranderen in ondode kannibalen? Dit zou toch niet iets natuurlijk zijn, daarvoor was het te plotseling.

About the author

Franka Tulner (1997) is een thriller en fantasiefanaat met een zwak voor de apocalyps. Ze is erg goed met woorden en wilde haar grote fantasie de vrije loop laten met dit zombieverhaal. Naast verhalen schrijft ze ook erg graag gedichten.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sluit je ogen

Author:

Franka Tulner

Category:

Thrillers

Number of pages:

192

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

12-07-2019

ISBN:

978-94-6389-460-9 / 9789463894609

Price:

€ 20,50

Language

Dutch