Een eerste dag en andere verhalen

Wilma Hemsteede en Nine Milacic

Category: Religion

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Kinderbijbels zijn er te kust en te keur, maar wat deze verhalenbundel uniek maakt is de directheid waarmee de verhalen geschreven zijn en daarmee tot leven komen. De verhalen zijn niet alleen voor het kind, maar ook vanuit het kind geschreven. Zo zijn Esther en Joris toeschouwers in het dorp van Jezus, en ontdekt Jonnie de Ark van Noach. De illustraties zijn prachtig en ondersteunen beeldend het verhaal. Het is echt een boek om aan kinderen of kleinkinderen voor te lezen, samen te genieten van de schitterende tekeningen. De laagdrempelige vragen bij de verhalen nodigen uit tot gesprekken en dragen zo bij aan het kennen van God in het leven hier en nu.

From the book

Hij sloop op blote voeten door het straatje, de berg op. Heel stil. Achter een struik bleef hij staan. Daar, op het grasveld stond de boot.
Hij was supergroot.
Jonnie, zag dat er deuren open stonden.
Zou hij? Nee, hij durfde niet.
Toch doen? Jonnie zijn hart klopte zo hard dat hij het zelf kon horen. Boink, boink, boink.
Oh, als niemand hem maar hoorde. Hij zag niemand.

About the author

Voor Wilma en Nine is de Bijbel een belangrijke inspiratiebron. In hun werk, Wilma als therapeut en Nine als kunstenaar, worden ze geboeid door mensen en hun drijfveren. En wanneer die mensen leefden vroeger of nu, dat maakt niet zo heel veel uit. Met die blik kijken ze ook naar de mensen in de bijbel; wat beweegt hen, waar zijn ze bang voor, waar lopen ze warm voor. Het zijn echte mensen, waar God een weg mee gaat, toen en nu.

Reviews

2019-08-07 12:00:58 | By: Randa
Het boek kent een leuke opzet Kinderen aan het denken zetten en in gesprek gaan Jammer dat er veel taalfouten in staan Dat ontneemt het leesplezier .Maar dat kan verbeterd worden. Ik mis de evolutietheorie die bij mij de grootsheid van de schepping niet minder maakt en waar kinderen mee geconfronteerd worden De laatste hoofdstukken vind ik erg ingewikkeld en zeker voor kinderen Al met al .....zeker genoeg in dit boekje om met plezier voor te lezen en vooral een aanleiding tot gesprek met zowel kinderen kleinkinderen als volwassenen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een eerste dag en andere verhalen

Author:

Wilma Hemsteede en Nine Milacic

Category:

Religion

Number of pages:

134

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-07-2019

ISBN:

978-94-6389-393-0 / 9789463893930

Price:

€ 20,99

Language

Dutch