Zoektocht op vele vlakken - Angstklachten overwinnen zonder medicijnen

Ellen Kerkvliet-Ineke

Category: Novels
  • (3)

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na vele jaren komt de droom die de jonge Annabel koestert uit. Ze maakt een reis naar een land aan de andere kant van de zee. Daar komt ze in aanraking met hartstocht, verlangen, passie en liefde. Donkere wolken komen over en angst kruist haar pad. Uiteindelijk gaat de zon toch weer voor haar schijnen.

From the book

De bomen hadden al heel wat blad laten vallen. Op de grond lagen verdorde bladeren. Wanneer ze de koude lucht opsnoof, rook ze de natte, vochtige aarde. Het verrottingsproces van de natuur was ook deze herfst weer zichtbaar. Waarschijnlijk had het nog niet zo lang geleden behoorlijk gestormd, want overal op het pad waar ze liep, lagen stukken takken die met een storm uit de bomen naar beneden waren gevallen. De gekronkelde boomstronken die al langer op de grond lagen, waren versierd met grote grijs-witte zwammen. Verdord mos en gekleurde paddenstoelen waren overal om haar heen te zien. Ze stond stil en maakte foto’s van de verschillende gekleurde paddenstoelen, zwammen en de grond waar de dauw nog op lag. Al wandelend keek ze om zich heen.

About the author

Ellen Kerkvliet-Ineke schreef eerder ‘Moet ik gaan rouwen of mag ik gaan leven’. Zij is geboren op 23 juli 1958 in Haarlem. Zij is getrouwd en heeft drie volwassenen kinderen en een kleinkind. Zij is afgestudeerd aan de hbo in de opleidingen voedingskunde, kruidengeneeskunde, bach-bloesemtherapie, aromatherapie en medische basiskennis.

Reviews

2019-11-11 18:54:58 | By: A. Drost | Rating:
Leest lekker weg, je wil weten wat er gaat gebeuren, dus je kan het boek eigenlijk niet wegleggen. Leuk boek voor de feestdagen.

2019-11-06 10:39:41 | By: liesbeth de l'Orme
Ik heb het boek in een keer uitgelezen. Het is erg mooi geschreven, een prachtig verhaal dat je uit wilt lezen. Een heerlijk boek voor bij de open haard of gewoon lekker in je luie stoel. Je gaat van de personages houden en je leeft heel erg mee met de mooie, maar ook tragische momenten in het leven die in het boek voorkomen.

2019-10-28 20:19:09 | By: Ron Hameetman | Rating:
Heb inmiddels het boek 'zoektocht op vele vlakken' van mevrouw Ellen Kerkvliet uitgelezen. Een psychologische roman, zou ik het kunnen noemen. De beschermd opgevoede Annabel die de stoute schoenen aantrekt en besluit om haar leven een nieuwe impuls te geven in Engeland. Boeiende verhaallijnen. Goed verteld en met fraai uitgewerkte dialogen, soms met een verrassende openheid. Het thema is angstaanvallen. Hiervoor heeft de schrijfster de laatste's van haar boek apart gereserveerd, waarbij de verhaallijnen als 'opmaat' zijn gebruikt. Een aanbevelenswaardig boek wat een goede investering zou kunnen zijn voor een Sinterklaasgift, of voor onder de kerstboom. Voor wie het boek eerder wil bestellen, dat kan natuurlijk ook op deze site. Vond het boeiend te lezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zoektocht op vele vlakken - Angstklachten overwinnen zonder medicijnen

Author:

Ellen Kerkvliet-Ineke

Category:

Novels

Number of pages:

174

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-10-2019

ISBN:

978-94-638-9686-3 / 9789463896863

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (3)