Juf Lot - Over spraakproblemen bij kinderen

Iris Levi

Category: Picture books
  • (1)

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Juf Lot is een leerkracht van groep één. In haar groep zitten meerdere kinderen met een vertraagde spraakontwikkeling. Hierdoor ontstaat er wel eens een communicatieprobleem. Dit boek zorgt ervoor dat kinderen zich met een spraakprobleem niet hoeven te schamen. Juf Lot laat inzien hoe er spelenderwijs gewerkt kan worden aan het fonologisch bewustzijn. Het is een interactief boek dat direct in de klas toegepast kan worden. Daarnaast staan er achterin het boek nog handvatten en informatie voor de volwassene, over hoe zij om kunnen gaan met spraakproblemen.

From the book

Vandaag is het juffendag op de school van Pien.

Alle kinderen mogen verkleed komen. Pien is verkleed als een fee. Zij heeft een mooie jurk aan en houdt een toverstaf vast.

Pien gaat vrolijk naar Juf Lot toe. “Hoi jut! Ik ben een tee!”, roept Pien blij. “Goedemorgen Pien, wat ben jij mooi verkleed”, zegt juf Lot. “Maar, jij bent toch geen thee?”

Pien wordt verdrietig. “Nee, geen tee, ik ben een tee!”, roept Pien boos. De juf kan het niet goed horen. Gelukkig komt daar Lynn aangelopen.

About the author

Iris Levi is logopedist van beroep en gespecialiseerd in spraak-/taalproblemen bij jonge kinderen. Zij heeft dit boek geschreven om kinderen met spraakproblemen op de kaart te zetten. Naast informatie voor de volwassene, bevat het boek over juf Lot verhaaltjes over kinderen in een groep met ieder een eigen spraakprobleem. De emoties van kinderen staan centraal en met behulp van klanklesjes worden lastige klanken besproken. Het boek is interactief in te zetten door te klanklesjes zelf toe te passen bij de kinderen.

Reviews

2019-09-12 13:20:49 | By: Sophie Menting | Rating:
Echt een aanrader! Een heel duidelijk en begrijpelijk geschreven boek, die een goede weergave geeft van het dagelijkse leven van kinderen met spraakproblemen. Daarnaast geeft het boek duidelijke en begrijpelijke informatie over hoe op een verantwoorde manier om te gaan met spraakproblemen. De situaties die worden geschetst zijn zowel voor kinderen als voor volwassenen die te maken hebben met spraakproblemen erg herkenbaar.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Juf Lot - Over spraakproblemen bij kinderen

Author:

Iris Levi

Category:

Picture books

Number of pages:

50

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

30-08-2019

ISBN:

978-94-6389-552-1 / 9789463895521

Price:

€ 18,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)