Kanker is een woord. Frank is een legende. - Indrukwekkende blogs over leven en sterven met botkanker

Frank Nogarede

Category: Health

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer je bedenkt en realiseert dat dit krachtige verhaal geschreven is door iemand die fysiek niet meer onder ons is, breekt je hart. De lezer zal hem dan ook koesteren zoals vrienden en familie dat doen en hebben gedaan. Dankzij Franks sterke, maar vooral droge persoonlijkheid wordt zijn schrijfstijl, die rijkelijk gevuld is met zelfspot, meteen duidelijk. Zo maakt hij de ervaring herkenbaar, ook voor jongeren die persoonlijk te maken krijgen met kanker. Daarbij toont Frank wat echt belangrijk is in het leven. Bovendien blijft hij kalm ondanks alle heftige omstandigheden, waardoor hij de lezer weet aan te grijpen, maar ook gerust te stellen. Tijdens het lezen blijf je hoop koesteren dat Frank deze vreselijke vijand zal verslaan en het komt dan ook hard aan als hij strijdend ten onder gaat. Wanneer het gevecht voorbij is, wordt het meteen duidelijk, levend of heengegaan, Frank is werkelijk een legende en zal dit ook altijd blijven.

From the book

Na wat sukkelen trok ik aan de bel en kon de fysiotherapeut mij binnen vier sessies van de pijn verhelpen. Hierna kon ik weer vrolijk ronddartelen, feesten, basketballen et cetera. Nice, drie maanden later hetzelfde riedeltje. Alleen nu kon ik wel redelijk zitten, maar niet langer dan enkele minuten staan. En naarmate de tijd verstreek verergerde die situatie. Uiteindelijk kon ik nog geen twee aaneengesloten minuten stilstaan. Een rolstoeltje was geen straf geweest in die periode. Toch kon de fysio mij weer gedurende drie maanden pijnvrij krijgen. Helaas keerde die pijn als een boemerang weer terug. Maar dit keer kwam ik er niet zo makkelijk vanaf. Toen pas stapte ik de auto in op deze highway of hell.

About the author

‘Pakweg twee maanden geleden voelde en leefde ik nog als een koning. Ik was zeer content met hoe mijn leventje eruit zag en de planning die ik had voor de komende jaren. Dolgelukkig met mijn vriendin, een passie en aanleg voor basketbal, een prima baantje en uiteraard een avontuurlijke reisvan 4 maanden door Zuid-Amerika. Die lag ook al om de hoek. Ok, ik kampte al een tijd met rugpijn maar dat kan best bij iemand van 1.98m toch? Tot ik zorgeloos op een willekeurige ochtend de deur van het kantoor van mijn orthopeed sloot en hij met 1 woord als een kernbom het hele sprookjesleven dat ik had plat bombardeerde. Kanker.’

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kanker is een woord. Frank is een legende. - Indrukwekkende blogs over leven en sterven met botkanker

Author:

Frank Nogarede

Category:

Health

Number of pages:

68

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

18-09-2019

ISBN:

978-94-6389-409-8 / 9789463894098

Price:

€ 16,50

Language

Dutch