Middernachtverhalen

Lindsey Lutt

Category: Thrillers

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het slaperige dorpje Iron Gate in Virginia verbergt vele geheimen, intriges en schaduwen. De jonge Dean en zijn vrienden zijn op een rustige vakantie in het oord, geloven ze. Eenmaal daar luisteren ze naar elkaar en worden ze geconfronteerd met de vele legendes en huiveringwekkende ontdekkingen over het mysterieuze oord...

From the book

Victor waande zichzelf door het donkere gebied en na enkele tijd verschenen de eerste obstakels op zijn pad. Hij liep door één van de smalle weggetjes tussen de heggen, terwijl hij zijn eigen voetstappen hoorde galmen op de koude stenen. Toen hoorde hij achter zich echter een geluid. Het waren voetstappen. Eerst dacht Victor dat het de echo van zijn eigen stappen waren, maar toen pas hoorde hij het. Een klein takje versplinterde en hij hoorde een krakend geluid. Zijn adem kwam in condens wolkjes uit zijn mond en hij rilde van de kou. De temperatuur was plotseling ver gedaald. Victor ademde zo zacht mogelijk. Hij durfde niet achterom te kijken, maar toch deed hij het. Onmiddellijk verstijfde hij van schrik.

About the author

Lindsey Lutt (1999) komt uit, en woont in, Breda en schrijft al zijn hele leven. Naast het schrijven is hij werkzaam als sociaal cultureel werker in de gehandicaptenzorg. Als kind droomde hij ervan om filmregisseur of scenarioschrijver te worden, later is hij verhalen gaan schrijven. Schrijven is voor hem een samenspel van de juiste woorden vinden, zijn eigen gedachten en gevoelens beschrijven en een originele creatie neerzetten, en emotie opwekken bij de lezer. Een boek uitbrengen is voor hem een lang gekoesterde droom; met de hulp van Boekscout is het nu gelukt om deze mooie droom eindelijk te realiseren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Middernachtverhalen

Author:

Lindsey Lutt

Category:

Thrillers

Number of pages:

246

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-11-2019

ISBN:

978-94-638-9724-2 / 9789463897242

Price:

€ 21,50

Language

Dutch