De Duistere Vloek 2: De Parallelle Oorlog

Dylan Janssen

Category: Young Adult

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nadat de groep helden is opgesplitst tussen demensies en Sandra O’Connor naar het slechte pad is gegaan heeft Lorenzo Greenway besloten om de taak als leider op zich te nemen en al zijn vrienden, die verspreid zijn over dimensies, beetje bij beetje terug te vinden. Helaas gaat dit niet zonder slag of stoot, ze ontmoeten veel nieuwe gezichten maar zien ook veel oude bekenden gaan. Het is een hartbrekend verhaal over een groep die alle werelden wil redden.

From the book

“Mag ik wat vragen Sjoerd?”, vraagt Lorenzo.
“Had je daar geen betere tijd voor kunnen uitkiezen? Maar is goed”, antwoordt Sjoerd.
“Waar is Stijn?”, vraagt Lorenzo meteen.
“Stijn... Stijn is vermoord, door een paar van dezelfde klootzakken die ons nu aan het aanvallen zijn”, antwoordt Sjoerd. Opeens horen ze een explosie. “Wat was dat?”, vraagt Lynn bezorgd.
“Ze zijn er... blijf hier, waar het veilig is”, antwoordt Sjoerd. Hij pakt zijn zwaard en rent naar boven toe. Als hij boven aankomt ziet hij dat het gevecht al begonnen is. De soldaten van Thomor worden één voor één afgeslacht door Kapitein Samir en zijn manschappen. Een soldaat van Thomor genaamd Rik Krank rent op Kapitein Samir af om hem aan te vallen, als hij met zijn zwaard slaat ontwijkt Kapitein Samir de aanval en steekt Rik door zijn keel heen waardoor hij stikt in zijn eigen bloed. Sjoerd ziet dat zijn beste vriend, Lucas, omsingelt wordt door vier soldaten van Dragoria. Sjoerd vermoordt een soldaat van Dragoria en rent op Lucas af, als hij bijna bij Lucas aankomt wordt hij tegengehouden door een andere soldaat die met hem wil vechten. Lucas wordt langzaam in een hoekje gedreven, hij probeert de vier soldaten te bevechten maar wordt in één van zijn knieën gestoken waardoor hij neervalt op zijn knieën. Eén van de vier soldaten loopt naar Lucas toe en stekt hem door zijn borstkas heen. Terwijl hij langzaam doodbloedt op de grond ziet hij hoe Sjoerd het gevecht met de andere soldaat wint. Hij glimlacht terwijl er een traan over zijn wang rolt en hij sterft. Als Sjoerd ziet dat Lucas dood is verstijfd hij door verdriet, Kapitein Samir loopt naar hem toe en steekt hem door zijn borstkas heen waardoor hij doodbloedt op de grond. Tijmen en Tim worden omsingeld door soldaten van Dragoria, opeens doen ze hun handen omhoog.

About the author

Dylan Janssen komt uit Vlaardingen en woont bij zijn moeder en stiefvader. Hij is een creatieve jongen die dat op allerlei manieren uit. Acteren, scripts schrijven, editten en het schrijven van boeken. Dylan kreeg de smaak van het schrijven te pakken nadat hij in een WhatsApp groepsapp een klein slaapverhaaltje moest schrijven. Niet wetende dat dit kleine slaapverhaaltje het begin zou zijn van zijn carrière.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Duistere Vloek 2: De Parallelle Oorlog

Author:

Dylan Janssen

Category:

Young Adult

Number of pages:

212

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-08-2019

ISBN:

978-94-638-9524-8 / 9789463895248

Price:

€ 20,99

Language

Dutch