Vuur in je hart - De verhalen van een rolstoelgebruiker

Kris Wuestenbergs

Category: Health

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als er een tragedie gebeurt kan dat een enorme impact op je leven hebben. Moet je “in zak en as” verder leven? Ik heb bemerkt dat je jezelf heel wat opgewekter kan maken, ondanks een zware handicap. Concentreer je op anderen, kweek humor aan, zoek een opening in een “doelloos” leven door iets “op poten” te zetten, op te starten betrek er anderen bij, kom naar buiten, zoek een hobby. Je kan nog veel meer doen, zoals je in dit boek zal lezen. Ik probeer “het vuur weer op te wekken” zodat je hart opnieuw gloeit!

From the book

Als je in een rolstoel zit, verandert er plots heel veel aan je dagelijkse leven. Ten eerste is je gezichtsvlak verlaagd met minstens 30 centimeter, waardoor de buitenwereld er heel anders uitziet. Mensen kijken op je neer, letterlijk word je soms over het hoofd gezien; als ik bijvoorbeeld in de apotheek mijn beurt zit af te wachten, steken mensen mij vaak voorbij met het excuus dat ze me niet goed hadden opgemerkt. Ik begrijp dat wel, de meeste mensen hebben nu eenmaal een hectisch leven en alles moet vlug gaan.

About the author

13 maart 2013 is een dag die Kris nooit zal vergeten. Hij was 60 jaar en tot dan actief zakenman en dito sportief. Plots komt er een enorme ommezwaai in zijn leven, in enkele seconden is hij plots voor 80% verlamd en alles veranderd. Eerst gaat hij door een hel, maar geleidelijk aan gaat het beter. Hij begint boeken te schrijven in een poging zijn leven meer zin te geven en vooral anderen die ook lijden op te monteren. “Vuur in je hart” is het resultaat.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vuur in je hart - De verhalen van een rolstoelgebruiker

Author:

Kris Wuestenbergs

Category:

Health

Number of pages:

130

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-05-2020

ISBN:

978-94-640-3214-7 / 9789464032147

Price:

€ 18,99

Language

Dutch