Winst en verlies door hersenvliesontsteking - Mijn leven voor en na een ziekteperiode

Frits Kemper

Category: Health

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit boek geeft een inkijk in het bewogen leven van Frits Kemper, die op zijn 32ste jaar geveld werd door hersenvliesontsteking. Daar ging een zwaar leven aan vooraf. Hoe kon hij hier mee omgaan, hoe nu verder? Zijn doorzettingsvermogen is erg bepalend geweest in zijn leven. Hij laat middels mooie en leuke anekdotes zien dat hij ook erg kan genieten. Hij neemt je mee in mooie tijden en heel moeilijke tijden en laat een duidelijk beeld achter wat het is om na hersenvliesontsteking het leven weer op te pakken. Frits is niet bang om zijn gevoelens te tonen en zich daardoor kwetsbaar op te stellen. Kortom, dit boek neemt je mee in een heel veelzijdig leven van Frits Kemper.

From the book

Vrijdagsavonds zaten we lekker buiten onder het afdak te praten. Gaandeweg de avond zei Ria steeds vaker: “Ik versta je niet.” Na een tijdje had ik zoiets van: “Wat is er met jou, ik praat gewoon Nederlands.” Toen zei ze: “Je praat van alle woorden door elkaar, ik versta er niks van.” Volgens mij zijn we daarover naar bed gegaan. De volgende ochtend heb ik de vrachtwagen volgeladen, want ik moest maandag met de wagen vol beschuit naar Friesland. Toen had ik wel hoofdpijn maar verder heb ik er geen aandacht aan besteed. De zondag verliep dacht ik, best rustig.
In de nacht van zondag op maandag ging het helemaal fout. Ik was zo ziek en brabbelde blijkbaar alles door elkaar en ik bleef maar overgeven. Ria heeft ’s nachts de dienstdoende huisarts laten komen, maar op het moment dat hij er was, was ik blijkbaar weer rustig. Hij had tegen Ria gezegd: “Geef maar paracetamol, dan gaat het wel weer.” Maar het werd steeds erger, ik heb schijnbaar geschreeuwd om politie, brandweer. Ria kon er ook geen touw meer aan vast knopen. Weer de huisarts gebeld maar die wilde niet komen, we moesten maar wachten tot het acht uur was dan was onze eigen huisarts er weer.

About the author

Frits Kemper (1951) geboren midden in de zomer op een boerderij in Sinderen, schrijft zijn autobiografie. Hij was als kind en enige zoon al voorbestemd om in de toekomst de beschuitfabriek van zijn vader over te nemen. Hij heeft een bakkersopleiding gevolgd, middenstandsopleiding afgerond en avondscholen gevolgd. Maar door de ziekte hersenvliesontsteking op jonge leeftijd is zijn leven veranderd. Daardoor kreeg hij meer interesse in het buitenleven. Hij trekt graag de natuur in, waar hij voor alles wat de natuur biedt oog heeft. Hij is iemand die geïnteresseerd is in mensen met het hart op de goede plaats. Ook kijkt hij graag terug op een geweldige tijd als trainer bij voetbalvereniging AZSV, waar hij zichzelf op een andere manier heeft leren kennen. Hij denkt graag in oplossingen. Voetbal is zijn sport. Muziek is zijn passie, niet om uit te voeren maar om naar te luisteren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Winst en verlies door hersenvliesontsteking - Mijn leven voor en na een ziekteperiode

Author:

Frits Kemper

Category:

Health

Number of pages:

116

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

08-11-2019

ISBN:

978-94-6389-746-4 / 9789463897464

Price:

€ 18,50

Language

Dutch