Maria Boterham - De pen en ik

Majida Boudhan

Category: Miscellaneous

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Verdriet, eenzaamheid en liefde; iets waar iedereen mee geconfronteerd kan worden in het leven. Majida Boudhan laat in haar gevoelige gedichten, humoristische verhalen en pakkende citaten een boodschap achter van wat zij heeft gezien, gehoord en meegemaakt. Kan jij de lichtpunten vinden tijdens de donkere momenten?

From the book

Dromen Laten we dromen planten, die doorzichtigheid waar mensen zelden in geloven. Laten we de beste, mooiste zaadjes uitkiezen, waaruit dromen bloeien die dromen zijn en laten zien wat zij kunnen. Laten we ze laten groeien. Geen water, enkel geduld is nodig. Laten we tot die tijd bedenken hoe prachtig ze kunnen worden.

About the author

"Ik begon in 2001 in Nieuwegein op school met het schrijven van verhalen. Hierin schreef ik alleen over mijzelf en over mijn vriendinnen. Jaren daarna ben ik begonnen met het schrijven van gedichten. Op Maria Boterham -­ De pen en ik ben ik erg trots. Het geeft mij het gevoel dat ik meer kan met mijn pen. In het dagelijks leven zit ik in Utrecht op school. Schrijven is mijn grote passie."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Maria Boterham - De pen en ik

Author:

Majida Boudhan

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

74

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

25-09-2009

ISBN:

978-94-608-9038-3 / 9789460890383

Price:

€ 13,45

Language

Dutch