Cover voorkant
Ik ben 't zat! - De eerste stappen op weg naar autonomie
Ik ben 't zat! - De eerste stappen op weg naar autonomie

Ik ben 't zat! - De eerste stappen op weg naar autonomie

Reinhart Derkse


€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De auteur beschrijft het proces om te komen tot autonomie. Hij doet dat helder, eerlijk, stap voor stap en reëel. Hij verwoordt niet alleen de inzichten die noodzakelijk zijn in dit proces, maar benoemt ook de valkuilen en moeilijkheden op die weg. De belofte die hij doet als het toch lukt is zonder meer realistisch. Iedereen die autonomie wil bereiken kan hierin een handleiding vinden. Anderen die al op weg zijn zullen er veel in herkennen.

From the book

Hoe verschillend onze situaties ook mogen zijn, de pijn zit ‘m in de wijze waarop mensen met ons zijn omgegaan. Of dat nu onze vrienden, onze partners, onze kinderen, onze ouders, onze collegae of onze werkgevers zijn geweest, in wezen doet dat er niet toe. We voelden ons misbruikt, aan de kant gezet, ondergewaardeerd, niet gezien, op en neer gegooid, gekleineerd, afgewezen, niet serieus genomen, onrechtvaardig behandeld, uitgebuit, gedumpt, enzovoorts.

About the author

Reinhart Derkse (Rotterdam, 1955) is altijd een zoeker geweest. Als kind stelde hij al vragen aan 'de grote mensen', die hen verbaasd deden staan. Met antwoorden als 'dat is nu eenmaal zo' nam hij geen genoegen. Gaandeweg voelde hij een steeds sterkere drang in zich de werkelijkheid achter de werkelijkheid te zien en die te doorgronden. Na diverse publicaties ontwikkelde hij na een diepe crisis de cursus 'Leven in vriendschap met jezelf'. Uitgegroeid tot ervaringsdeskundige begeleidde hij vele mensen in hun zoektocht naar hun ware, authentieke Zelf.

Reviews



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ik ben 't zat! - De eerste stappen op weg naar autonomie

Author:

Reinhart Derkse

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

76

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-09-2019

ISBN:

978-94-638-9613-9 / 9789463896139

Price:

€ 17,99

Language

Dutch