Jesse Jongh en het geheim van het acht-kastelen-dorp deel 1

Kees Holtrigter

Category: Fantasy

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Geen internet, drones, smartphones, televisie en elektriciteit. En dat in 2119? Wat is er toch aan de hand in Voorde, oftewel het ‘acht-kastelendorp’? De inwoners leven zelfvoorzienend van de natuur, zonder geld, zonder luxe en bemoeien zich niet met de buitenwereld. Behalve de vader van de twaal arige Jesse Jongh, een gedreven geleerde. Hij gaat vaak op reis. Totdat hij opeens niet meer terugkeert. Iedereen adviseert de radeloze Jesse om vooral niet op zoek te gaan. Maar Jesse houdt het niet langer uit in het dorp. Zijn nieuwe schoolmeester is een hardvochtige man. Hij wordt steeds meer een buitenbeetje. Is het voorbij de kastelen werkelijk zo levensgevaarlijk? Zouden de mysterieuze kasteelbewoners misschien meer weten? Hij begint een roekeloze zoektocht en doet bizarre ontdekkingen.

From the book

Hij zette een eerste stap en betrad het onbekende. Zo voelde het. Een beetje onwennig, een beetje vreemd, maar ook opwindend. Hij ging harder lopen, weg van het kasteel, weg van het dorp, weg van zijn herinneringen, richting de horizon.

About the author

De in Vorden - het echte acht-kastelen-dorp - geboren Kees Holtrigter had van kinds af aan al een rijke fantasie. Direct na het overlijden van zijn vader, in het voorjaar van 2018, kwam zijn jarenlang opgekropte creativiteit er in een keer uit. Alles viel op zijn plek in het fantasieboek ‘Jesse Jongh - Het geheim van het achtkastelen- dorp’.

Zijn ervaring als leraar in het speciaal onderwijs, zijn flflfl inke hoeveelheid kennis op het gebied van persoonlijke groei en zijn achtergrond als milieukundige zijn overal in het verhaal merkbaar. ‘Jesse Jongh - Het geheim van het acht-kastelen-dorp’ is loeispannend, leest als een trein en zit tegelijkertijd bomvol waardevolle levenslessen die spelenderwijs in het verhaal gevlochten zijn.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Jesse Jongh en het geheim van het acht-kastelen-dorp deel 1

Author:

Kees Holtrigter

Category:

Fantasy

Number of pages:

214

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-11-2019

ISBN:

978-94-6389-720-4 / 9789463897204

Price:

€ 20,99

Language

Dutch