De erfenis van Karlijn - Verdriet, vriendschap, muziek en meer dan een voetbalspel

André Rooijakkers

Category: Novels

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Bas zijn levenspartner Karlijn heeft verloren is hij ten einde raad. Met behulp van zijn vrienden Mark en Coen probeert hij de levensvreugde en optimistische instelling terug te vinden. Onverwachte ontmoetingen en gebeurtenissen zorgen daarbij voor dilemma’s. Weet Bas deze te overwinnen of blijft hij verstrikt raken in een spinnenweb van onopgeloste problemen en zijn verleden?

From the book

Voor nu de focus op zijn vrienden, humor, muziek en nog bijna dagelijks doorsijpelende herinneringen aan Karlijn. Dit kwartet geeft hem meer dan eens toegang tot de onvoorspelbare wegen van de ultieme glimlach. Het geluk der uiterste, het geluk met de dubbele G, door Bas in een dwaze bui omschreven als het Geluk van Goud. En ja de morele vrijbrief van Karlijn voor een nieuw maatje lijkt steeds meer te leiden tot een extra dimensie, die de onmisbare tabel van vier een vijfde schenkt. De laatste dagen is de drang naar een ontmoeting met Maud gegroeid tot het niveau van laat het in hemelsnaam gebeuren. Waarmee kan hij haar tot een afspraakje verleiden? Vele opties komen en gaan. Het ene idee schat Bas in als te ingewikkeld, andere als te opvallend. Sommige mogelijkheden zijn sneller verdwenen dan ze hebben bestaan. Opeens valt het kwartje. Maud houdt van wandelen en Bas vindt het heerlijk om in zijn jeugddomein rond te struinen. Het bos met de onuitputtelijke verrassingen. De ideale plek voor een soort van nieuwe start. Nu polsen of Maud zich hierin kan vinden. Het antwoord laat niet lang op zich wachten: ‘ja, super. Ik zat al een poos te spinnen op een geschikte locatie. Je bent me voor en de locatie lijkt me fijn om eens uitgebreid te kletsen.’ Met de mobiele telefoons in de hand wordt er onmiddellijk een datum en vertrekpunt vastgelegd. Wat vijf minuten geleden zowel erg dichtbij als een utopie kon zijn is in een flits allemachtig dichtbij gekomen. Binnen 72 uur zelfs! Het maakt Bas beurtelings blij en onrustig. In gezelschap verraadt niets aan hem dat hij voor een bijzondere ontmoeting staat.

About the author

Tussen de zwaarste Elfstedentocht ooit en de moord op John F. Kennedy is Rowart geboren. In een charmant, sportief en creatief Brabants dorp, waar de vele vrijwilligers met weinig centen en middelen heel wat voor elkaar krijgen. Pen, papier, humor, muziek, voetbal,vriendschap, opbouwen, zelfvertrouwen, verwonderen en bewonderen zijn woorden die zijn wangen spontaan rood kleuren, die bij hem passen als een tweede natuur.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De erfenis van Karlijn - Verdriet, vriendschap, muziek en meer dan een voetbalspel

Author:

André Rooijakkers

Category:

Novels

Number of pages:

78

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

13-12-2019

ISBN:

978-94-6389-847-8 / 9789463898478

Price:

€ 16,99

Language

Dutch