Een held zonder cape

Roel Beks

Category: Youth books

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Louis wordt gepest. Na een vechtpartij belandt hij in het ziekenhuis waar hij een nieuwe vriend helpt om te genezen. Hierdoor krijgt hij ruzie met zijn moeder en stiefvader waarop hij besluit om op zoek te gaan naar zijn echte vader, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk te zijn.

From the book

De man loopt naar een auto en stapt in. Louis, Gijs en Lily stappen ook in. Ze rijden ongeveer een halfuurtje en stoppen bij wat nog het meeste lijkt op een grotopening in een berg. ‘We zijn er. Joris’ schuilplaats. Mag ik nu mijn geld?’ ‘Hoe weet ik dat mijn vader daarbinnen is?’ ‘Ga maar naar binnen, maar eerst wil ik mijn geld,’ zegt de man. ‘Wacht even Louis,’ fluistert Lily. ‘Ik heb het gevoel dat ik die man ergens van ken maar ik weet niet meer waarvan.’ ‘Nu je het zegt,’ fluistert Louis terug. Hij bekijkt de man nog eens goed. Hij lijkt op iemand van school maar Louis weet niet wie.

About the author

Roel Beks (2007) is zelf een echte boekenwurm. Een Held Zonder Cape is zijn eerste boek waarmee hij heeft ontdekt hoe het is om zelf een boek te schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een held zonder cape

Author:

Roel Beks

Category:

Youth books

Number of pages:

62

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

11-10-2019

ISBN:

978-94-638-9648-1 / 9789463896481

Price:

€ 15,99

Language

Dutch