Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Authentiek Netwerken

Auteur

Charles Loijens

Uitvoering
Paperback
Prijs
13 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Netwerken wordt veelal in verband gebracht met het vinden van een nieuwe baan of opdrachten. Veel mensen hebben moeite met netwerken en voelen weerstand bij het idee alleen al. We hebben niet in de gaten dat we eigenlijk allemaal ons hele leven bezig zijn met netwerken op onze eigen manier. Dit boek maakt je hiervan bewust en wil je een plezierige praktische leidraad aan de hand doen. Een makkelijke methode die uitgaat van gezond verstand. Je hoeft geen communicatiedeskundige te zijn om de principes te begrijpen. Je leert ze door betrokken bezig te zijn met je eigen doelen en geluk.

Over de auteur

"Ik heb jaren gewerkt als leidinggevende in een productie omgeving. Na een managementopleiding werd duidelijk dat mijn roeping elders lag. In de jaren daarna heb ik mij continu verdiept in coaching, communicatie en psychologie. Ik heb de afgelopen jaren als communicatiedeskundige en coach landelijk bekendheid verworven door mijn artikelen en vooral praktische aanpak."

Productinformatie

ISBN
9789088343018 / 978-90-883-4301-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-04-2008
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Mensen die een geïsoleerd leven lei(ij)den hebben een 3x hogere kans op fysieke en psychische klachten dan mensen met veel contacten, zo blijkt uit onderzoek. En zo kan netwerken dus ook nog eens gezond zijn. Maar laat het vooral leuk en zinvol zijn, verplichtingen hebben we al genoeg. Dit boekje gaat over duurzaam netwerken. Over écht contact leggen. Het opbouwen en onderhouden van je sociaal kapitaal. Netwerken is niet visitekaartjes rondstrooien of proberen anderen voor je te laten werken. Netwerken begint met loslaten; Het loslaten van het te bereiken doel. Netwerken is iets voor anderen (willen) betekenen. Als de chemie tussen jou en de ander goed is komt de rest vanzelf. Hier treedt de natuurwet in werking van geven en ontvangen: de wet van de wederkerigheid. De natuurlijke neiging van mensen om te streven naar een balans in geven en ontvangen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek