Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

"Ik meld je ziek"

Auteur

Hans Deijl

Uitvoering
Paperback
Prijs
30 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een burn-out, uitputting van lichaam, geest en ziel. Zelf wil je verder, maar het gaat niet meer. Je gevoelens en gedachten, ze zijn nauwelijks onder woorden te brengen. In "Ik meld je ziek" worden die gevoelens toch zichtbaar. Hans Deijl doet dat door middel van de foto’s die hij maakte. In het boek zie je de storm en de duisternis waarin je burn-out je houdt, zie je ook het verlangen naar uitzicht en het eindelijk weer doorbreken van licht. Laat met dit boek de pijn uit het verleden wegspoelen als voetstappen op het strand.

Over de auteur

"Samen met mijn vrouw heb ik twee getrouwde kinderen en vier heerlijke kleinzoons. Tijdens mijn burn-out werd mijn fototoestel mijn metgezel. Bij het maken van foto’s kon ik mijn gevoelens en gedachten kwijt. Op deze manier kon ik de dingen verwerken. De foto’s die ik in deze tijd heb gemaakt, zijn gebundeld in dit boek."

Productinformatie

ISBN
9789088347900 / 978-90-883-4790-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-03-2009
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
72
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Mijn houvast, mijn troost in deze gehele periode: ‘k Ben een schip in de storm dat de haven niet vindt Houd mij vast, houd mij vast spreek mij aan als uw kind ‘k Ben een vogel die vlucht voortgejaagd door de wind Houd mij vast, houd mij vast spreek mij aan als uw kind Als uw woord mij bereikt ik in U richting vind Houd mij vast, houd mij vast spreek mij aan als uw kind Dan zijn stormen gestild voorbij is vlucht en wind Houd mij vast, houd mij vast spreek mij aan als uw kind

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek