Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

In Een Wervelwind

Auteur

Stefanie Diana Anna-Maria van Gerven

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
17 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Steffie wilt haar paard verkopen en rijdt hiervoor naar een manege in België. Daar leert ze de stalknecht, Kenny, kennen. Ze heeft meteen speciale gevoelens voor deze jongen, maar voelt hij ook hetzelfde voor haar? Of is ze alleen tijdverdrijf voor hem? De start van hun relatie is op zijn minst cliché te noemen. Samen maken ze allerhande dingen mee die hen dichter, of juist verder uit elkaar drijven. Steffie blikt terug naar het eerste jaar van hun stormachtige relatie. Zal ze de man van haar dromen veroveren?

Over de auteur

"Ik ben in 1980 geboren. Tot mijn 21e jaar heb ik een warm thuis gehad bij mijn ouders en jongere broer in Weert. Ik ben getrouwd met een Belgische partner en we hebben samen vier prachtige kinderen. We wonen in een gezellige rijtjeswoning in het prachtige Borgloon wat in Belgisch-Limburg gelegen is. Buiten schrijven heb ik nog een aantal andere hobby`s, waaronder mijn honden en koken. Ook lees ik graag."

Productinformatie

ISBN
9789088348082 / 978-90-883-4808-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-03-2009
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
172
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

In stilte zit ik achter mijn computer. Het is nog donker en iedereen in huis ligt nog te slapen. Af en toe rijdt er een auto voorbij, maar verder is het doodstil. Ik hoor alleen mijn eigen ademhaling en al starend naar het witte vlak, probeer ik de juiste woorden te vinden. Hoe moeilijk is het nu eigenlijk, mijn liefdesverhaal op papier te krijgen? Ik ben er toch steeds zelf bij geweest en ik heb alles zelf gevoeld en meegemaakt? Ik weet het, er is ook wel heel veel gebeurd de afgelopen acht jaren die we samen zijn. Het was echt geen makkelijke strijd om gelukkig te worden met de man die ik zo liefheb. Ook al wacht ik nu iedere dag weer vol ongeduld en liefde tot mijn beste maatje weer thuiskomt van zijn werk en we weer samen zijn. Het is ook wel eens heel anders geweest. Wachten vol pijn en verdriet. Niet wetende of ik hem ooit nog persoonlijk zou zien. In de ogen van onze kinderen te moeten kijken, die allemaal zijn typische gezichtsuitdrukkingen hebben. Het begon allemaal als een woeste wervelwind. Ik kijk terug op een tijd waarvan ik nu nog steeds moet glimlachen en geroerd kan raken. Het was mooi hoe we mekaar voor de eerste keer tegenkwamen en onze ware gevoelens aan elkaar toonden. Maar zou het ook zo mooi eindigen?

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek