Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een nieuw begin

Auteur

Maartje Koops-Esschendal

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
17 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Nelleke, een 27-jarige onderwijzeres, wordt aangesteld op een christelijke school in een Veluws dorp. Ze verhuist en maakt nieuwe vrienden in haar woonplaats. Ze moet vechten om een onbereikbare liefde. Als een vriend haar ten huwelijk vraagt, komt zij voor een moeilijke keuze te staan. Aanvaardt zij het aanzoek en zal zij met hem het gezin stichten waarnaar zij verlangt, of blijft zij haar hart trouw?

Over de auteur

"Ik woon (als huisvrouw) in Haren, maar ik ben geboren en getogen in Groningen. Na het behalen van mijn VWO-diploma heb ik mij, vanwege mijn interesse in vreemde talen, toegelegd op de Duitse taal. Ik houd van lezen, van fietsen in de natuur, van dansen en van zwemmen. En... van het schrijven van verhalen over mensen in herkenbare situaties."

Productinformatie

ISBN
9789088348860 / 978-90-883-4886-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
22-05-2009
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
198
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Dan schrikt ze plotseling op door de stem van Auke: "Zit je in stilte te genieten van alle verhalen?" Nelleke voelt zich even verlegen en ze weet zo snel geen antwoord. Ze kan Auke moeilijk vertellen waarover ze zat te peinzen. "Nee, ik... ik..." Ze komt er niet goed uit. Auke legt even, bijna onmerkbaar, zijn hand op haar arm en zegt: "Het geeft niet, laat maar, ik was onbescheiden." Nelleke kijkt hem dankbaar aan. Ze voelt zich ineens verward om dan prompt boos op zichzelf te worden. Het moet niet maller worden met haar! Zo snel verlegen is ze anders ook niet! Het lijkt warempel wel of ze Auke... Weer is het de stem van Els die, in tegenstelling tot haar broertjes die zich intussen maar wat graag naar bed hebben laten brengen, onvermoeibaar schijnt, die Nelleke doet opspringen. Opgelucht volgt ze Boukje en Els naar de keuken. Ja, laat ze iets gaan doen, dat is beter voor haar dan gedachten wijden aan een man die ze vanavond voor het eerst ziet en die bovendien getrouwd is!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek