Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Je zal maar VERLIEFD moeten worden

Auteur

Simone van Tongeren

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De vriendinnen Ashley en Emma sluiten een weddenschap; ze moeten allebei verliefd worden op een jongen uit de klas. Ashley wordt aan Ian gekoppeld. Hij is echter al verliefd op haar, maar Ashley vindt hem helemaal niet leuk. Dan vraagt de basketballer Sven - die al jaren verliefd op haar is - Ashley voor een date. Ze zegt ja. Maar de date zelf is helemaal niet zo leuk als ze had verwacht ...

Over de auteur

"Ik (geboren in 1993 te Leiderdorp) woon in Zoeterwoude. In het laatste jaar van de basisschool begon ik met schrijven en dit groeide uit tot mijn grootste hobby en tijdverdrijf. Tijdens mijn middelbare schooltijd (gymnasium) ben ik hiermee doorgegaan en heb ik me verder ontwikkeld. In mijn vrije tijd speel ik basketbal."

Productinformatie

ISBN
9789088349126 / 978-90-883-4912-6
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
05-06-2009
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
78
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

"Wat ben je laat vandaag," zegt Tessa. "Ik weet het, had de stoplichten tegen en ik ging ook iets te laat weg." "Vandaar, beetje opschieten dan." "Jaja." En één minuut later loopt Ashley de kleedkamer uit, samen met Tessa. Ze lopen naar het hok om een bal te pakken. "Deze is wel goed," zegt Ashley. "Ja, ziet er goed uit." "Deze ook, die mag jij." "Oh ja, hij is zeker wel minder goed dan die van jou ..." "Ashley weer, zeker?" "Tuurlijk Sven, je weet toch dat ik zo aardig ben?" "Gelukkig wel, ja." En hij geeft haar een knipoog. "Je vindt haar nou al jaren leuk. Wanneer vraag je haar een keer verkering?" vraagt Sander. "Je loopt rood aan," zegt hij lachend. "Doei Sven, veel plezier met trainen," zegt Ashley. "Oftewel: weer eens anderhalf uur naar jou staren." "Tuurlijk San, waarom is hij dan zo rood en bezweet na de training?" "Van jou, natuurlijk! Vooral het gedeelte als jullie moeten wisselen van shirt. Dat je je shirt moet omdraaien -­ midden op het veld - ..." "Sander, het is duidelijk. Wij gaan. Doei Sven." En Ashley en Tessa lopen het hok uit.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek