Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De vrouw met de hoofdenkast

Auteur

Els Kock

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Een vrouw worstelt met haar identiteit en kan niet anders dan op reis gaan met een bizar gezelschap. Haar geheim. Het wordt haar tijdens de reis duidelijk dat ze met deze symbolische metgezellen in het reine moet komen. Bijzondere ontmoetingen, gebeurtenissen en het gesprek met haar metgezellen helpen haar te beseffen hoe ze haar leven heeft laten gebeuren. Het leert haar keuzes te maken en verantwoordelijkheid voor haar leven te nemen.

Over de auteur

"Ik ben opgegroeid in Breda. Na een periode van 25 jaar, waarin ik als alleenstaande ouder het grootbrengen van vier kinderen moest combineren met werken, ben ik verhuisd van Den Haag naar Friesland. Ik heb de opleiding tot Transpersoonlijk Therapeut gevolgd en in 2007 afgerond. Dit boek is dankzij die studie en op basis van de transpersoonlijke visie ontstaan: bewustwording op talenten en het leven. De thema’s in dit verhaal."

Productinformatie

ISBN
9789088349263 / 978-90-883-4926-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-06-2009
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
180
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

"Gaan jullie mee?" Het klonk op een manier die al bijna van een weigering uitging. Ze hield uitnodigend de weekendtas, die ze die namiddag van de zolder had gehaald, open. Tot haar ontsteltenis en verbazing rolden de hoofden één voor één de tas in. Behalve het durfhoofd, dat zette zich op de vrouw. Precies het hoofd dat ze nodig had. Begrepen de hoofden dat er iets stond te gebeuren? Waren ze daarom zo meegaand? Dit was een geheel nieuwe sensatie voor de vrouw. Ze begreep er dan ook niets van. Maar ze waagde het niet hen tegen zich in het harnas te jagen en ritste de tas snel dicht. Dat obstakel had ze alvast maar genomen. Nu nog weg zien te komen. Ze aarzelde voor de kamers van de kinderen. Schuldig vroeg ze zich af hoe de kinderen hierop zouden reageren. Haar geweten knaagde aan haar. ‘Zo maar midden in de nacht stilletjes wegsluipen. Dat is toch wel erg slecht van me.’

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door J. Snijders op 14-09-2012
Een verhaal dat je meeneemt en je bewust kan maken van patronen. Zeker niet aleen voor vrouwen.