Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Natuur Doedels Een kleurboek voor volwassenen

Auteur

Amanda Crowell-‘t Hart

Uitvoering
Paperback
Genre
Hobby
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
15 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Natuur Doedels - een kleurboek voor volwassenen, is een inspirerend kleurboek. Amanda heeft prachtige vormen en lijnen gebruikt voor haar natuur doedels. Dit kleurboek voor volwassenen neemt je mee op reis langs prachtige kleurplaten, vol met dieren, bloemen en andere zaken die de natuur ons te bieden heeft. Geniet en onstpan tijdens het maken van deze natuur doedels!

Over de auteur

"Ik ben Amanda Crowell-’t Hart en ik ben geboren op 15-01-1966 te Boskoop. Trotse moeder van Jessy en sinds Juli 2015 oma van kleine Aiden. Vier jaar geleden ben ik vertrokken uit het Groene Hart naar het mooie natuurrijke Eibergen, waar ik samenwoon met Marinus Timmerije en onze twee honden Kyra en mijn hulphond Misty. Van jongs af aan bestede ik al mijn vrije tijd aan tekenen, knippen, plakken, boetseren en kleding maken. De mensen in mijn omgeving zeiden altijd tegen mij: “Alles wat haar ogen zien, kan ze met haar handen maken”. Het mooie natuurrijke Eibergen inspireerde mij om te beginnen met het teken van natuur doedels en omdat dit mij veel ontspanning bracht kwam ik op het idee om deze tekeningen als kleurboek uit te gaan geven, met de hoop dat andere mensen hier ook vele uren kleurplezier en ontspanning uit kunnen halen."

Productinformatie

ISBN
9789402219944 / 978-94-022-1994-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-09-2015
Taal
Nederlands

Genre
Hobby

Uitvoering
Paperback
Pagina's
56
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Miranda de Bruin op 18-09-2015
Dit vind ik echt een onwijs leuk kleurboekboek, wat een mooie tekeningen zeg geweldig, ik heb hem gelijk besteld, kan niet wachten tot hij binnen is.
door Marinus Timmerije op 23-11-2015
Onwijs leuk boek voor volwassenen, een echte aanrader.