Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Draakje Draakestijn

Auteur

Anke Bits

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
15 ,45
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Wanneer de twee heksen zich vervelen, vliegen ze altijd wat rond op bezemstelen. Op zoek naar iets of iemand om te plagen of om iets te stelen. Als ze over het bos vliegen zien ze iets tussen de bladeren liggen. Een drakenei! Het ei gaat mee naar huis. De heksen hopen dat de draak die uit het ei komt een echte, gevaarlijke draak wordt die hen kan beschermen. Maar is Draakje Draakestijn wel zo gevaarlijk als zijn tantes denken?

Over de auteur

"Twee jaar geleden heb ik besloten de creativiteit die door mijn leven loopt als een rode draad te gaan volgen. Ik begonnen met tekenen en ben er niet meer mee gestopt. Ergens is Draakje uit mijn potlood gewandeld en inmiddels wandel ik met hem mee. De verhalen die ik geschreven heb, zijn geïnspireerd door Draakje. De illustraties volgden al snel. Dit resulteerde in een mooi kinderboek."

Productinformatie

ISBN
9789402221169 / 978-94-022-2116-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-10-2015
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Draakje Draakestijn zou zo graag een vriendje willen hebben waar hij samen mee kan spelen. Verstoppertje ziet er zo leuk uit als hij de anderen dat ziet doen in het bos. Maar zodra hij er aan komt lopen en vraagt of hij mag meedoen, rennen ze allemaal weg. Op de een of andere manier denken ze dat hij ze zal pesten. Maar hij heeft ze nog nooit geplaagd, hij hoopt dat hij dan wel een keertje mag meedoen.
Hij loopt een beetje rond en denkt aan hoe het zou zijn om vriendjes te hebben. Hij hoort iemand roepen: ‘Help!… Help!’ Hij hoort het een klein stukje boven zich. Hij kijkt omhoog om te zien waar het geroep vandaan komt...
Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Marion op 16-03-2016
Wat een lief draakje. Leuk om aan de kleinkinderen voor te lezen en mooie plaatjes kijken. We kijken nu al uit naar het vervolg van de avonturen van dit kleine draakje.