Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

324

Auteur

Fenneke Zwaaneveld

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,05
Verzending
Exclusief verzendkosten
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Lotte ziet dingen. Ze droomt. En na een game-over in een horrorgame wordt ze zelf ontvoerd door de schim, op precies dezelfde manier als de jongen in het spel. Ze komt bij in een verlaten villa. Maar hoe kan dit? Is dit echt? Haar beste vriendin Amy komt haar redden, maar ontsnappen is niet zo simpel. Er heerst een vloek en een demon. De geesten hebben hun hulp nodig, maar dit gaat op onverwachte wijzen.

Over de auteur

"Ik ben begonnen met schrijven toen ik nog maar elf jaar oud was. We hadden een project op school, waarbij iedereen apart zijn of haar eigen boek schreef, en ik had nog nooit eerder zoveel plezier gehad in iets. Het is mijn passie. Ik schrijf met zoveel plezier, dat ik hoop dat ik dit de rest van mijn leven zal kunnen blijven doen."

Productinformatie

ISBN
9789402223743 / 978-94-022-2374-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-01-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
154
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

De man liep langzaam het pad op. Het leek een oprit te zijn naar een huis, maar hij had werkelijk nooit geweten dat daar iemand woonde.
Hij kreeg een verontrust gevoel. Hij wist niet waarom, maar hij had het gevoel alsof hij bekeken werd, alsof iemand hem in de gaten hield.
Toch liep hij door. Bessie was deze kant op gegaan. Hij moest haar vinden. Zijn vrouw en kleinkinderen zouden het hem nooit vergeven als hij haar kwijt zou raken. Iedereen was zo dol op haar.
Nog voordat de man bij het einde van het pad was gekomen hoorde hij een luid gekrijs en kwam Bessie er weer aangerend. Ze had iets in haar mond. Ze kwam dichterbij en sprong enthousiast tegen de man op, die als verstijfd stilstond. Hij zag wat ze in haar mond had en was verbijsterd een bot te zien. Het was groot. Misschien was het wel zo groot dat het van een mens had kunnen zijn.
"Laat vallen", beviel hij haar. "Nu, laat vallen."
Als een brave hond deed ze wat haar gevraagd werd. De man pakte de riem en klikte haar halsband weer vast. Zo snel als hij kon liep hij een eind terug het bos in. Hij bond de riem om een boom, zodat ze niet weg kon lopen of in gevaar kon raken, en vertelde haar dat hij zo terug zou zijn. Hij had geschreeuw gehoord. Er was iemand in nood.
Vol moed en met kracht liep hij terug naar het huis. Hij was ouder aan het worden en zijn gewrichten begonnen te kraken, maar hij wilde weten of hij iets kon betekenen. Zijn mobiel had hij bij zich. Als er echt iets was, kon hij zo de politie bellen.
Maar voor het huis werd hij opgewacht.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Frederik op 30-01-2016
Al lezende raak je steeds meer in het verhaal. Wanneer komt er een vervolg?