Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Bolle Beertje op avontuur

Auteur

Sandra Erina

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wanneer het beertje Brammetje op een mooie zomerdag een bloempje plukt voor zijn moeder, gebeurt er iets vreselijks. Hij zet de tijd stil! Samen met zijn vriendje Bartje gaat hij op zoek naar een tovenaar die de vloek kan verbreken. Hij maakt onderweg veel vrienden en ze beleven samen veel avonturen. Gaat het ze lukken? Lees dit allemaal in Het Bolle Beertje op avontuur!

Over de auteur

"Lezen vond ik altijd al heel leuk, vooral boeken over magie en dingen die in het echte leven niet voorkomen. Op de basisschool schreven we ook veel in ons verhalenschrift, wat ik erg leuk vond. Na een soort grapje van twee vriendinnen ben ik pas echt gaan schrijven. En dat heeft uiteindelijk tot dit boek geleid. Als het aan mij ligt, is dit niet het laatste wat jullie van me horen."

Productinformatie

ISBN
9789402225600 / 978-94-022-2560-0
Uitgeverij
Boekscout YO!
Verschijning
08-04-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
32
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

"Kijk, Brammetje! We zijn vlakbij!" riep Bartje en hij sprintte in de richting van de bergen. Brammetje holde er snel achteraan. "Wat zijn ze hoog", zei Bartje toen Brammetje weer naast hem stond. Hij keek met open mond naar de bergen. "Dat zijn ze .. Bartje? Waar ga je heen?" Bartje wenkte zijn vriend om zijn kant op te komen. "Ik denk dat ik een pad heb gevonden!" riep hij. Brammetje liep er gauw naartoe en keek omhoog om te zien waar het pad zou uitkomen. "Weet je zeker dat dit pad ons naar de tovenaar leidt?" vroeg Brammetje. Hij vertrouwde het niet helemaal. "Nee, maar we kunnen het altijd proberen", antwoordde Bartje dapper. "Zullen we maar gaan dan?"

Het pad was zo lang! De twee beren klommen kreunend en steunend de berg op. Pluk had er geen last van, die zat lekker op Brammetjes schouder. Bartje ging op de grond zitten en leunde tegen de rotsen aan. "Kom Bartje", zei Brammetje, "daar is een splitsing!" Bartje kwam zuchtend weer overeind en volgde Brammetje naar wat leek het einde van het pad. Recht voor hen waren hoge rotsen, maar het pad ging links en rechts verder. "Welke kant zullen we op gaan?" vroeg Brammetje zijn twee vrienden. Pluk keek naar links en Bartje keek naar rechts. "Ze zouden allebei bij de tovenaar kunnen uitkomen", zei Pluk. "Dat wordt gokken!"

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek