Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Sintgevoel

Auteur

Marco van der Veen

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Al jarenlang komen Sinterklaas en zijn pieten naar Nederland. Maar wat doen ze daar nou eigenlijk? Alleen maar over daken lopen en schoentjes vullen? Welnee! In ‘Sintgevoel’ staan 24 korte verhaaltjes waarin je de dagelijkse perikelen van Sinterklaas en zijn zwarte pieten kunt volgen. En alsof zo’n exclusief kijkje nog niet genoeg is, staat er bij elk verhaaltje een prachtige foto zodat je het hele gebeuren zo voor je kunt zien. Vanaf de intocht tot en met 5 december. Leuk om te lezen, maar nog leuker om uit voorgelezen te worden!

Over de auteur

Marco van der Veen (1993) was al van kleins af aan bezig met entertainen. Hij doet aan goochelen, voorstellingen, filmpjes maken en sinds enkele jaren is hij ook de allerbeste vriend van Pechpiet. Sinds 2010 helpt hij de goedheiligman met van alles en nog wat en vond dat zo interessant dat hij besloot om er een boek over te schrijven. En dat heeft geresulteerd in 'Sintgevoel', een mooi voorleesboek met prachtige foto’s.

Productinformatie

ISBN
9789402229769 / 978-94-022-2976-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-10-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

''Wie het laatst bij de schoorsteen is, is een pepernoot!'', riep Banketpiet en rende weg. Pechpiet deed er alles aan om Banketpiet in te halen maar het lukte hem niet. Banketpiet zette zich af en sprong zo de schoorsteen in. Maar hij kwam niet ver. De schoorsteen was net iets te smal en Banketpiet net iets te breed. ''Kun je me even duwen?'', vroeg Banketpiet. Maar Pechpiet hoorde het niet. Hij was inmiddels omgevallen van het lachen. ''Je zit vast!'', riep Pechpiet tussen het lachen door. Banketpiet kon er niet echt om lachen. Hoe kwam hij hier nou weer uit? Pechpiet veegde zijn tranen weg en probeerde Banketpiet door de schoorsteen te duwen. Maar het lukte niet. En wat nou als Banketpiet nog meer naar beneden zou zakken? ''Misschien kun je beter trekken'', zei Banketpiet. En Pechpiet pakte Banketpiet zijn handen vast. Pechpiet stond met zijn voeten tegen de schoorsteen aan en probeerde Banketpiet uit de schoorsteen te trekken. Maar wat hij ook probeerde, het lukte niet.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek