Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

het spiegelheelal van Rianne

Auteur

Enno Bruinsma

Uitvoering
Paperback
Reviews
1 reviews
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Rianne weet precies wat ze wil voor haar verjaardag: een 3D-printer! Haar ouders denken daar iets anders over, ze krijgt namelijk een speciaal droomkussen. Wanneer Rianne in slaap valt op haar nieuwe kussen, wordt ze ontvoerd door drones en meegenomen naar het spiegelheelal! Hier beleeft ze veel avonturen. Haar ouders zijn doodongerust en Rianne doet haar best om weer naar huis te komen, maar zal haar dat lukken?

Over de auteur

Enno Bruinsma is 69 jaar. Hij is getrouwd, heeft zes kinderen en tien kleinkinderen en hij woont in Bolsward. Hij heeft 45 jaar lesgegeven op basisscholen in Friesland. Een aantal jaar geleden is hij begonnen met het schrijven van kinderboeken. Hij heeft inmiddels al tien boekjes uitgebracht, waarvan er drie vertaald zijn naar het Fries. Een van de leukste boekjes tot nu toe vindt hij De Koekoeksklok, omdat dat een verhaal is over zijn eigen jeugd, maar dan als sprookje verteld.

Productinformatie

ISBN
9789402231366 / 978-94-022-3136-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-11-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
82
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Nadat het vliegend droontje alles heeft verkend, vliegt het weer naar buiten en komt even later terug met wel duizend van die vliegende schoteltjes. Rianne slaapt lekker door. Ze heeft het droomkussen nu met twee armen vast. Dan ineens vliegen de droontjes naar Rianne toe en tillen haar met het droomkussen nog in haar armen omhoog en vliegen door de opening van haar slaapkamerraam naar buiten. Met een duizelingwekkende vaart vliegen ze omhoog, tot ze bij een heel groot ruimtevaartuig aankomen. Daar, in dat ruimtevaartuig, dat omgeven is door een intens wit licht, wordt Rianne naar binnen gevlogen. Dan, met een duizelingwekkende snelheid, vliegt het ruimtevaartuig weg. Het heelal in, om daarna ons heelal te verlaten en naar een heel andere wereld te vliegen. Een wereld waar nog niemand wat vanaf weet! Het is een ander universum! Een spiegelheelal. Dat spiegelheelal kun je alleen maar bereiken met dit ruimtevaartuig.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Geschreven door Boekenwurm op 24-01-2017
Ik heb het boek in goede staat ontvangen. Het is een leuk boek en makkelijk leesbaar voor kinderen