Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Boodschappen van de Aartsengelen

Auteur

Karin Schrijver

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Deze kaartenset is een aanvulling op het eerder verschenen boek ‘Aartsengelen en Edelstenen – Hulp voor nieuwetijdskinderen’. De kaartenbundel is praktisch, to the point en zowel te gebruiken in combinatie met het boek als los daarvan. Door de duidelijke boodschappen en positieve woorden zijn de kaarten te gebruiken voor en door kinderen en volwassenen. De kaarten geven je inzichten, motiveren je en ondersteunen je waar jij dat nodig hebt. De aartsengelen geven je graag deze mooie boodschappen door via deze bundel. Samen met de rustgevende en kleurrijke illustraties van Karin maakt dit het een bijzondere kaartenset.

Over de auteur

Karin Schrijver is moeder van een hooggevoelige en spirituele zoon. Met behulp van onder andere de engelen helpt zij haar zoon om te gaan met de gevoelige situaties die dagelijks voorbij komen. Zelf is Karin ook hooggevoelig en spiritueel. Na haar eigen zoektocht, deelt ze dit nu graag met anderen. In haar praktijk begeleidt en coacht zij (hoog)gevoelige en/of spirituele kinderen, hun ouders en volwassenen. Hier deelt zij haar eigen kennis en ervaring. Karin geeft online en offline trainingen en consulten aan kinderen en volwassenen op het gebied van (hoog)gevoelig en/of spiritueel zijn. Haar missie is om te inspireren, te helpen en te helen, zodat jij vanuit jouw eigen, innerlijke bron van kracht en energie je leven leidt zoals jij dat wilt.

Productinformatie

ISBN
9789402232127 / 978-94-022-3212-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-12-2016
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
106
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Deze kaartenbundel heb ik gemaakt naar aanleiding en als aanvulling van mijn eerder verschenen boek ‘Aartsengelen en Edelstenen – Hulp voor nieuwetijdskinderen’. In dit boek beschrijf ik vanuit mijn eigen ervaring en opgedane kennis 14 aartsengelen en bijpassende edelstenen. Met behulp van oefeningen en tips kun je als ouder/verzorger je kind steunen in gevoelige situaties. Het boek en deze kaartenbundel zijn ook toepasbaar voor volwassen nieuwetijdskinderen.

Na het uitkomen van het boek, voelde ik sterk de behoefte om een aanvulling te maken hierop. Een kaartenset die gebruikt kan worden voor inzichten en ondersteunende boodschappen, voor kinderen en volwassenen. Deze kaartenbundel kan in combinatie met het boek, maar ook apart gebruikt worden.

In deze bundel vind je de 14 aartsengelen uit het boek terug. Bij elke aartsengel staan boodschappen die je ondersteunen, inzichten geven en motiveren. De aartsengelen zijn krachtige en sterke engelen die ons graag helpen. Ze hebben een onvoorwaardelijke liefde en helpen eenieder die hen aanroept. Ze kennen geen tijd en ruimte en kunnen daarom bij velen tegelijk aanwezig zijn.

Voel je dus niet bezwaard om ze om hulp te vragen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek