Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De robot van Kimi en andere verhalen

Auteur

Mirri Beminde

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

De robot van Kimi en andere verhalen is een boek met korte fantasieverhaaltjes. Het zijn verschillende verhalen waarin alles mogelijk is. Zo zijn er dieren die kunnen praten en gevaarlijke dieren die opeens heel vrolijk zijn. In een van de verhalen komt de robot van Kimi tot leven en hij begint tegen Kimi te praten. De robot helpt haar om vrienden te maken. De leuke tekeningen, die ook ingekleurd kunnen worden, geven een extra dimensie aan het boek. Laat je verrassen!

Over de auteur

Mirri Beminde schrijft gedichten en korte kinderverhalen. Ze is in Suriname geboren en in 1978 naar Nederland gekomen. In 2014 verscheen haar gedichtenbundel Gevoelens in Dichtvorm en in 2015 verscheen haar eerste kinderboek Korte Fantasieverhalen. Mirri Beminde is kinderboeken gaan schrijven, omdat ze graag voorlas voor haar broertjes en zusje. Ze genoot van hun vrolijke gezichtjes. Zo raakte ze geïnspireerd om korte verhalen te schrijven.

Productinformatie

ISBN
9789402233285 / 978-94-022-3328-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-02-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
62
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

De verliefde beer

Teddybeer liep op een dag in het bos. Hij dacht dat hij alleen was, maar dat was niet zo, want er liep een berin achter hem. Opeens hoorde Teddybeer iemand "hallo" zeggen. Hij draaide zich om en keek in twee stralende bruine ogen van een berin. De berin zong: "Ik ben Knuffelbeer en houd van knuffelen."
Teddybeer zong: "Ik ben Teddybeer en ik houd van dansen."
En zo leerden ze elkaar kennen. Teddybeer pakte Knuffelbeer en begon met haar te dansen.
Knuffelbeer, knuffelde Teddybeer zo erg dat hij geen adem meer kon halen. Knuffelbeer schrok en stopte meteen met knuffelen. Samen liepen ze al zingend en dansend in het bos.
De vogels kwamen kijken. De herten, egel en eekhoorns kwamen ook kijken. Want wie zong er nu zo mooi? Toen zagen ze Knuffelbeer en Teddybeer en deden ze spontaan mee met het dansen en zingen. Het werd een leuk feest.
Het was zo gezellig, dat niemand in de gaten had dat de gemene tijger was komen kijken. Toen hij Knuffelbeer en Teddybeer zag, werd hij jaloers. Hij wilde knuffelen met Knuffelbeer. De tijger begon te grommen.
Alle dieren schrokken. Toen ze de tijger zagen, renden ze meteen naar hun nieuwe vrienden en beschermden ze Knuffelbeer en Teddybeer.
De tijger wilde vrienden worden met alle dieren in het bos. Hij beloofde dat hij de dieren niet meer bang zou maken. De tijger maakte een kring met de andere dieren en het werd gezellig en iedereen zong en danste. De tijger was niet meer gemeen.
Vanaf die dag was het iedere dag groot feest in het bos.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek