Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Carlijn en het vreemde computerspel

Auteur

Wiro Janssen

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,7 / 5 (3 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In Carlijn en het vreemde computerspel wordt Carlijn meegenomen op avontuur door Huub, de chimpansee. Hij stelt Carlijn op een leuke en leerzame manier voor aan een aantal dieren. Veel dieren komen ook in het circus voor en maken samen met Carlijn heel wat mee. Ga je mee op avontuur?

Over de auteur

Wiro Janssen is een papa die het leuk vindt als kinderen kunnen genieten van het voorlezen of van het zelf lezen van een boek met avonturen. Carlijn en het vreemde computerspel is een boek voor kinderen waarin het avontuur en een stukje educatie is verwerkt. Dit boek is geschreven met dank aan zijn dochter Esther, die de illustraties heeft gemaakt. Natuurlijk ook een woord van dank aan mijn oud- leraar en corrector G.A.C. Donker voor de wijze lessen.

Productinformatie

ISBN
9789402233384 / 978-94-022-3338-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-02-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
50
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

"Waar gaan we nu heen Huub?" vroeg Carlijn, maar er kwam geen antwoord van Huub.
Carlijn keek achterom en schrok, Huub liep niet meer achter haar aan, "Huub waar ben je?" riep Carlijn nog een keer en weer hoorde ze niets van Huub. "Dit vind ik niet leuk hoor Huub", zei Carlijn. "Waar moet ik nu heen, ik weet hier de weg toch niet in het bos."
Voorzichtig liep Carlijn verder door de bosjes en gelukkig daar was een open plekje, Carlijn keek in het rond maar ze zag Huub nergens. Of toch, ja daar zag ze iets bewegen, "Huub ben jij daar?" riep Carlijn, ze zag de bosjes weer bewegen en ineens kwam er een groot wild zwijn met slagtanden uit de bosjes.
Carlijn schrok van het zwijn en stamelde: "Hhhhallo mijnheer, ik ben Carlijn."
Het zwijn brieste boos uit zijn neus en rende op Carlijn af. "Ho ho", gilde Carlijn en ze kon nog net achter een boom springen waardoor het zwijn haar niet omver kon lopen en Carlijn net miste. BOEM, het zwijn knalde tegen een dikke boomstronk aan, draaide zich waggelend om en brieste: "Wat doe jij hier, je hoort hier niet."

"Maar ik ben een vriendje van Huub de chimpansee", antwoordde Carlijn een beetje angstig.
"Dat kan iedereen wel zeggen", zei het zwijn grommend. "En waar is Huub dan? "
"Ik weet het niet ", antwoordde Carlijn. "Hij liep net nog achter me toen we de bosjes door gingen." "Vreemd," zei het zwijn. "Huub laat nooit iemand alleen als hij door het bos loopt. Je moet wel begrijpen dat het niet ongevaarlijk is om alleen in het bos te lopen, je zou kunnen verdwalen en dan kom je niet meer thuis."

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Karin Verhage op 17-03-2017
Leuk voorleesboekje, met herkenbare tekeningen over het verhaal. Nieuwsgierig naar de volgende verhalen van Carlijn!
door NvdM op 05-03-2017
Leuk (voorlees)boekje! Het is de klassieker 'de kleine Johannes' in een modern jasje. De kleintjes onder ons zullen het verhaal zeker kunnen waarderen.
door P neuteboom op 05-03-2017
Leuk en leerzaam boekje dat makkelijk leest