Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De bloementuin van Elfje

Auteur

Jantiene van den Boogaard

Uitvoering
Hardcover
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Een educatief prentenboek voor kinderen over de belevenissen van een elfje dat woont in een bloementuin. Elfje en de andere bewoners van de tuin spelen graag samen en ze leren veel van elkaar. Wat Elfje niet weet van zichzelf is dat ze een bijzonder talent bezit. Op een dag komt ze oog in oog te staan met een monster, maar is dit wel echt een monster? Van haar oma leert Elfje een wijze les. Het boek spoort kinderen aan zich bewust te worden van hun eigen talenten en laat zien hoe belangrijk die zijn.

Over de auteur

Jantiene van den Boogaard–Kooij (1972) is yogadocente en creatief coach. Haar liefde voor tekenen en verhalen vertellen, komt tot uiting in haar eerste prentenboek ‘De bloementuin van Elfje’. Ze geeft graag een positieve boodschap mee in haar werk: treed het leven met een glimlach tegemoet en richt je op al het mooie dat er is. Het helpt je om dichter bij jezelf te komen.

Productinformatie

ISBN
9789402234190 / 978-94-022-3419-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-03-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
44
Formaat
23 x 16 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Op een dag waarop Elfje het heel druk had gehad met harmonie brengen in de tuin, spelen met vriendjes en vriendinnetjes en genieten van het zonnetje op een zonnebloemblad, was Elfje de tijd vergeten en vloog ze te laat terug naar huis.
Het werd die avond sneller donker dan Elfje verwacht had…
In de schemering kon ze niet goed zien en pardoes vloog ze tegen de steel van een metershoge zonnebloem aan. Ze gleed langs de steel naar beneden.
"Au! Waar ben ik nu terecht gekomen?", jammerde Elfje.

Bloementuin

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek