Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De avonturen van Dauwdruppeltje
Deel 1

Auteur

Lies van den Broek

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het kleine mannetje Dauwdruppeltje raakt bevriend met boer Sjaan. Hun vriendschap is oprecht en ze gaan door dik en dun voor elkaar. De personages die ze op hun avonturen tegenkomen, kunnen steeds op hun hulp rekenen. Met z’n allen beleven ze prettige en minder prettige tijden, doch steeds met een happy end. Heb jij ook een groot hart voor dieren en ben je dol op avonturen? Dan is dit boek een echte aanrader!

Over de auteur

Lies van den Broek (1962) is geboren te Meer. Ze is samen met haar zus opgegroeid in een landbouwgezin. De liefde voor het boerenleven zorgde ervoor dat ze het bedrijf verder voortzette. In 2005 stierf haar man. Met haar drie kinderen bleef ze verder boeren. Ondertussen zijn de kinderen getrouwd. Ze heeft nu zes kleinkinderen en bij alle drie haar kinderen is er een derde op komst. Zo begon ze verhaaltjes te schrijven en haar kleinkinderen genieten er eindeloos van.

Productinformatie

ISBN
9789402234312 / 978-94-022-3431-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-03-2017
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
56
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

De lente was in het land gekomen en alles stond mooi in bloesem. Dauwdruppeltje lag lekker te luieren onder de bruine paddenstoel. "Zalig weertje", mompelde hij genietend. Plots hoort hij een fijn stemmetje. "Help me , help me." Verbaasd keek hij in het rond. Daar zit een gewonde vogel bij de dikke kastanjeboom.

gras

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door René en magda op 08-07-2017
Heel mooi geschreven verhaaltje;ons kleinkind vind het ook prachtig om te lezen.Doe zo verder