Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het boze prinsje

Auteur

Margo Riphagen

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie past door brievenbus
(Nederland en België)

Samenvatting

Het boze prinsje is een prentenboek voor kinderen met boze buien. Dit boek geeft pedagogisch hulpverleners en kindercoaches ‘tools’ om nieuw gedrag aan te leren aan zowel ouders als kinderen. Op een hilarische wijze laat het boze prinsje zien hoe het werkt.

Over de auteur

Margo Riphagen (1965) is een creatief en energetisch therapeut voor kinderen en volwassenen. Achttien jaar werkte zij als kindertherapeut in een Blijf-van-mijn-lijfhuis. Daar ontmoette zij vele kinderen met boze buien als gevolg van te weinig grenzen die gesteld werden. Zo is dit verhaal geboren. Met dit verhaal geeft Margo zowel kinderen inzicht dat zij naar hun ouders moeten luisteren, als ouders dat zij grenzen moet stellen. Inmiddels heeft Margo een eigen praktijk en opleidingscentrum. Naast individuele therapie/coaching leidt zij coaches en therapeuten op en ontwikkelt zij materialen.

Jantiene van den Boogaard-Kooij (1972) is yoga docente en creatief coach. Haar liefde voor tekenen en verhalen vertellen komt tot uiting in haar eerste prentenboek. De bloementuin van Elfje. Ze geeft een positieve boodschap mee in haar werk: Treed het leven met een glimlach tegemoet en richt je op al het mooie dat er is. Dit helpt om dichter bij jezelf te komen. Jantiene heeft ook het prentenboek Prinsje ik weet het niet geïllustreerd, een prentenboek voor kinderen met faalangst. Ook geschreven door Margo Riphagen.

Productinformatie

ISBN
9789402244205 / 978-94-022-4420-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-04-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
30
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Maar daar had de juffrouw echt geen tijd en zin in. Het prinsje moest dus leren om zijn eigen billetjes te vegen. De koning en de koningin werden naar de school geroepen en de juffrouw vertelde wat het probleem was. In het paleis moest het prinsje gaan oefenen om zijn eigen billetjes te vegen. Hier had het prinsje helemaal geen zin in. Hij riep een bediende, maar die mocht niet meer te hulp schieten. Dit maakte het prinsje echt kwaad. Hij zette een harde stem op en riep een bediende. De bedienden hadden echter de opdracht gekregen om niet te hulp te schieten. Toen werd het prinsje echt kwaad. Hij liet zich op de grond vallen, ging heel hard huilen en met zijn benen trappen en schreeuwde dat zijn koninklijke billetjes geveegd moesten worden.

Het Boze Prinsje

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek