Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De Werkkeuken
Bewust en actief aan het werk

Auteur

Alexandra Damen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (6 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op zoek naar een gezonder en gevarieerder eetpatroon op je werk? Alexandra gaat je hierbij verder helpen. Laat je verrassen met meer dan 60 lekkere, simpele en gezonde recepten voor alle eetmomenten op je werkdag. Dit boek bevat ontbijtjes, koude en warme lunches en snacks voor op je werkdag en voor onderweg. De recepten bevatten weinig ingrediënten en je vindt er tips hoe je meer beweging in je werkdag kan krijgen. Er staat zelfs bij welk effect bepaalde ingrediënten op je lichaam hebben. Want gezond eten en beweging op je werk loont! Studeer je nog? Dan is dit boek natuurlijk ook een must!

Over de auteur

Alexandra is afgestudeerd HRM’er en heeft binnen haar werkervaring gemerkt dat het belangrijk is om medewerkers voldoende te binden en te boeien. Net zoals bij iedere organisatie zijn mensen het kapitaal van de organisatie. Daarom vindt zij het belangrijk dat er in hen geïnvesteerd wordt. Alexandra heeft haar passie voor koken en HR gecombineerd in een kookboek. Voor iedereen die tijdens een drukke werkdag toch bewuster wil bezig zijn met gezond eten en bewegen!

Productinformatie

ISBN
9789402246551 / 978-94-022-4655-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-07-2018
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
92
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Gegrilde groenten naan

Prep: 5 min • Cook 15 min

100 gram zelfrijzend bakmeel
75 gram volle of Griekse yoghurt
1 teentje knoflook
1 theelepel Italiaanse kruiden (met zout)
1 eetlepel olijfolie
80 gram gegrilde groenten vers of diepvries
2 eetlepels paprika pesto (AH) of tapenade
1 halve rode ui

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en volg de stappen uit bladzijde 31 om het naanbrood te maken.
2. Verdeel de pesto over de naan en verspreid de groenten erover.
3. Snij de ui in halve ringen en verdeel over de naan.
4. Zet ongeveer 10 minuten bovenin de oven.Reviews (6)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Sophie Bruijns op 17-08-2018
Het boek is gemakkelijk mee te nemen en van een goede kwaliteit papier. Lekkere en makkelijke recepten, die niet te veel ingrediënten bevatten. Een aanrader voor elke hardwerkende persoon!
door Eva de Groot op 17-08-2018
Wat een geweldig boek. Heerlijke recepten met een duidelijke uitleg. Als student zijnde had ik nooit genoeg inspiratie voor mijn lunch op de uni, met dit boek kan ik meer gevarieerd en gezonder eten. Ook zijn deze recepten top om te gebruiken als avondeten als je zelf nog een ingrediënt toevoegd. In 1 woord: Top!
door Roland-Guy Delmonte op 17-08-2018
Super boek! Gerechten zijn duidelijk uitgelegd en erg lekker! Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van ingrediënten die niet duur zijn en die vaak in huis aanwezig zijn. Aanrader!!
door Saar Voesenek op 17-08-2018
Het boek bevat veel recepten voor alle eetmomenten op een dag. Zelf ben ik niet erg handig in de keuken maar de gerechten zijn makkelijk te bereiden. Het perfecte boek om een gezonde levensstyle te creëren!
door Marlot de Leeuw op 17-08-2018
Erg mooi vormgegeven, de recepten zijn duidelijk beschreven en makkelijk te maken. Een perfect boek voor makkelijke en gezonde recepten, echt een aanrader!
door Louise van Bergen op 17-08-2018
Superrrr kookboek. De recepten zijn top uitgelegd en alles is makkelijk te maken. Je hoeft geen speciale producten in huis te halen om gezonde recepten te maken. Ideaal als je een drukke werk week hebt maar toch lekker en gezond wilt eten. Het boek is overzichtelijk en leuke extra tips zijn door het gehele boek te vinden. Zeker een aanrader!